Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atribuutika müük,ost

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Atribuutika müük,ost\'

help needed
    Mismoodi selle tellimisega on sellistest kohtadest nagu kitbag,bigsoccer jne.
    üks teatab,et nad ei toimeta kaupa eestisse ja teisel ei ole regamisel sellist riiki nagu eesti olemaski.
    Kindlasti siin inimesi olemas kes endale nänni tellinud.Valgustage pimedat.
    Tänud
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Mõtlesin, mis ma mõtlesin ja välja mõtlesin. Otsustasin siiski müüki panna ka Liverpooli särgi. Vabandan soovijate ees, kes on ühendust võtnud ja kelle pakkumised olen tagasi lükanud. Nüüd andke aga tuld. Pilt ise siin

Kommentaar

et mõnda vanema kooli eesti koondise atribuutika austajat rõõmustada on mul selline teadaanne:
        müüa eesti koondise 2001 aasta võõrsil särk- ilus valge ja pikkade varrukatega, tubli nr. 6 isegi selja peal suurus on L ja näeb välja nagu uus, kui ei usu vaadake ise
        ühendage end privaatsõnumite kaudu!
        Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

Niiviisi seltsimehed. Müügile on saabunud uus, pop ja noortepärane, köha ja nohu pärssiv abivahend ehk siis Eesti ühe populaarsema jalgpalliklubi JK PIRAAJA sall. Täiesti hämmastaval kombel ja turunõudlust arvestades on veel mõned eksemplaarid jäänud ka alles

Ühesõnaga, kes tahab tellida ja enne seda niisama näppida natuke ja saada osa sellest silmailust ja aurast, mida nimetatud atribuut pakub, siis punkar@hot.ee on väga abiks mailiaadress

NB! Tegemist on 100% originaaltootega ja selle soetanud kodanik omandab alates ostumomendist õiguse ka kostitada piraajasid õllega
          Jube Tige Kala

Kommentaar

müüa kollast värvi Celticu särk
            ja Derby County särk ducrocq nimega Pedigree on sponsor ja pikad varrukad.

Kommentaar

Algselt postitas buddybear

müüa kollast värvi Celticu särk
              ja Derby County särk ducrocq nimega Pedigree on sponsor ja pikad varrukad.
              Hind? Ehk ka pilt?

Kommentaar

sama jutt, mis cobrasele..
                kurat peab hakkama veel kursuseid korraldama müügimeestele siin - või laskma kapul seda teha
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

sama jutt, mis cobrasele..
                  kurat peab hakkama veel kursuseid korraldama müügimeestele siin - või laskma kapul seda teha
                  nii hull asi veel ei ole...lihtsalt aega läheb natuke
                  yks loodetavasti rahulolev klient leidub kodanik sarvik*-u näol
                  Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

jah mu härra. Tegelikult oli see, kellega sa äri tegid, minu vend, sest ma ei saanud tulla sellel ajal...aga rahul olen tõesti. teinekordki.

Kommentaar

Kel soovi, siis müüa Arsenali eelmise hooaja kodusärk. Hind pakkuge ise välja. Pilt siin.

Kommentaar

Järve Selveri Sportlandis praegu Eesti särk nubriga 699.- ja ilma numbrita 549.-
                        Lisaks Sunderlandi särgid 799.- jne.
                        ühesõnaga seal allahindlused.

Kommentaar

Ega kellegil pole müüa vana kooli Hollandi koondise nimega särki:
                          van Basten; Gullit, Rijkaard, Koeman, van Breukelen...

Ei ütle ära ka van Basteni; Gulliti, Rijkaardi AC Milan värvides särgist.

Kommentaar

vanakooli särkidel ei ole nimesid

-69

Kommentaar

Annan huvilistele teada, et Kuressaares on müügil 2 eesti koondise valget särki XXL numbrid ja hind 400 kr (Sportlandis).
                              \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Kas keegi teab on midagi ka Jk Tuleviku sümboolikat või atribuutikat vms.

Kommentaar

Working...
                                X