320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Atribuutika müük,ost
Collapse
X
-
Müüa siis Egiptuse koondise särk. Mido nimega ning numbriga 9. See pole see uus särk kus number asetseb rinna peal. Vanem. Kunagi sai Egiptusest toodud, kuid nüüd on kõik lõpetamised ja jaanipäevad ees tuleb kuidagi raha saada.
Hinnaks küsiks siis 200 Eesti raha.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmis suurus? Puma originaalkaup ikka?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustneed tärnid ja Egypt jalkaföderatsiooni logo on ikka riidest ja juurde õmmeldud? M on hea...forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkus asud oma särgiga?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
ma millagi proovisin saata, aga ei õnnestu tõenäoliselt sinu seadete vms pärast. Muidugi sain ma juba vastuse sellele küsimusele...
Ma olen küll pisut huvitatud aga ma ei sattu küll lähiajal Tln vist ja kiire ka...Ma ei tea äkki sa viitsid postiga saata ja siis teen pangaülekande sulle vms?
Kommentaar
-
Aga lisa mind msni siis, kui sul endal on - even64@hotmail.com
Räägime seal edasi.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Müüa siis üks Arsenali kas 2002/03 hooaeg või mingi varasema hooaja särk. Kodusärk, suurus on S. Ise ostsin selle kaltsukast odava hinnaga, äkki keegi tahab. Konkreetsest särgist pilti pole, kuid muidu selline.
Hinnaks oleks ümmargused 100 krooni.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar