Ma tahtsin FIFA09 mängima minna, aga kui sisse lähen tuleb kiri ette, mille võin ka tõlkida ``FIFA09 mängimiseks on vaja riistvara graafika kiirendust``. Kuidas seda kiirendust saada? Varem olen küll saanud mängida.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
hardware
Collapse
X
-
Algselt postitas Andrev96 Vaata postitustMa tahtsin FIFA09 mängima minna, aga kui sisse lähen tuleb kiri ette, mille võin ka tõlkida ``FIFA09 mängimiseks on vaja riistvara graafika kiirendust``. Kuidas seda kiirendust saada? Varem olen küll saanud mängida.
Kommentaar
-
Oh boy.Üks targem kui teine.
Kui sa muidu ei oska vaadata,mis graafikakaardiga täpselt tegu on ,siis tiri mingi vastav programm.Enne,kui täpset kaarti ei tea,ei oska öelda,aga suure tõenäosusega su videokaart ei vea lihtsalt seda mängu välja.Selle kohapealt draiverite uuendus ei muudaks midagi.Lihtsalt kõrvalmärkusena kasutaja [i]indahell[i]ile,emaplaadile integreeritud videokaardi draivereid on ka võimalik uuendada. Kuna mingil määral inglise keelt Sa tundud mõistvat(eeldan seda Su esimesest postitusest) ,siis võid vaadata SIIA. Esimesest meetodist peaks piisama. Kui sa siis ka ei suuda kindlaks teha oma täpset videokaardi nime, siis järgnevate sammude asemel pakuksin pigem välja, et proovid programmi Everest,mille vabavaralise prooviversiooni saad SIIT.
Üleüldse on see teema muidugi ka vales alafoorumis."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustOh boy.Üks targem kui teine.
Kui sa muidu ei oska vaadata,mis graafikakaardiga täpselt tegu on ,siis tiri mingi vastav programm.Enne,kui täpset kaarti ei tea,ei oska öelda,aga suure tõenäosusega su videokaart ei vea lihtsalt seda mängu välja.Selle kohapealt draiverite uuendus ei muudaks midagi.Lihtsalt kõrvalmärkusena kasutaja [i]indahell[i]ile,emaplaadile integreeritud videokaardi draivereid on ka võimalik uuendada. Kuna mingil määral inglise keelt Sa tundud mõistvat(eeldan seda Su esimesest postitusest) ,siis võid vaadata SIIA. Esimesest meetodist peaks piisama. Kui sa siis ka ei suuda kindlaks teha oma täpset videokaardi nime, siis järgnevate sammude asemel pakuksin pigem välja, et proovid programmi Everest,mille vabavaralise prooviversiooni saad SIIT.
Üleüldse on see teema muidugi ka vales alafoorumis.
Tänud pika jutu eest, aga mul oleks paar märkust.
-. Kas oled ikka kindel, et videokaart välja ei vea. Juhuslikult panin ma ühte mängu (NBA live 08) arvutile peale, aga et seda installida, tuli kiri et ma peaks natuke asju kettalt kustutama. Siis kustutasin paar programmi, mida ma eeldasin, et mul vaja pole, aga siis tuli meelde, et seal oli paar mingit toolsi asja ja üks võis olla ka videokaardi fail vms. Kas see on kokkusattumus, et just kui ma paar asja kustutasin, siis enam videokaart välja ei vea, või võis midagi olulist kustuda. Ma ei usu, et asi on selles, et videokaart lihtsalt välja enam ei vea. Nii et ma kahtlen, et videokaart just üles ütles.
Ma küll mõsitan inglise keelt päris hästi, kuid see kiri oli prantsuse keeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andrev96 Vaata postitust1.Kas oled ikka kindel, et videokaart välja ei vea.
2 Kas see on kokkusattumus, et just kui ma paar asja kustutasin, siis enam videokaart välja ei vea, või võis midagi olulist kustuda.
3.Nii et ma kahtlen, et videokaart just üles ütles.
4.Ma küll mõsitan inglise keelt päris hästi, kuid see kiri oli prantsuse keeles.
2.Võimalik ,et tagajärg,mitte kokkusattumus
3.Ei pruugi olla "üles öelnud"
4.Ah ?
Videokaardi nime on vaja.Enne ei saa edasi minna."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitust1.Ei
2.Võimalik ,et tagajärg,mitte kokkusattumus
3.Ei pruugi olla "üles öelnud"
4.Ah ?
Videokaardi nime on vaja.Enne ei saa edasi minna.
Kui sa oleksid nii lahke ja ütleksid kust ma seda saaksin täpselt. Control panel-system- hardware- device manager sealt milline.? Display adapterit mul seal igatahes pole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar