Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Jabulani palli replica

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sai täna sellega esimest korda mängida, kuna esimene ostja lasi haledalt üle. (Real Madrid15)
    Seega pall must, ja võin ka 150'ga maha müüa. kui väga vaja, siis ka odavamalt.
    Seega jah, korra kasutatud.

Kommentaar

Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
      Sai täna sellega esimest korda mängida, kuna esimene ostja lasi haledalt üle. (Real Madrid15)
      Seega pall must, ja võin ka 150'ga maha müüa. kui väga vaja, siis ka odavamalt.
      Seega jah, korra kasutatud.
      Kuidas üle lasi?

Kommentaar

Nimelt sai pikalt arutatud, et millal kokku saame, ning diili ära teema.
        Algselt pidime eile kell 7 kokku saama, aga siis ta ütles, et ei saa VIST, seega tahtis, et sõidaksid rattaga sakku, ligi 20km kokku edasi-tagasi. seega ütlesin ära, see järel tahtis, et sõidaksin kokku 40km, et muidu ta ei jõua. Aga siis jätsime üldse katki, kuna ei olnud nõus sõitma nii kaugele.
        Seejärel leppisime kokku, et saame täna kell 16:45 kokku (temale sobiv aeg) tallinn-väikses, olin nõus. Täna veel küsisin üle, et kas tuleb ikka, ütles, et leppisime nii kokku, seega tuleb. Olin siis 16:30 seal, ootasin ja ootasin..kokku 45 minutit, aga jäi tulemata, helistasin samuti 2 korda, aga ei võtnud vastu, seejärel helistas tagasi, kust kuulsin vaid valju muusikat, seega võis oletada, et ta endiselt kodus.

Kommentaar

Crackerz , ma ostaks palli ära , saada oma msn PM-i , väga huvitatud pallist !

Kommentaar

Nimelt sai pikalt arutatud, et millal kokku saame, ning diili ära teema.
            Algselt pidime eile kell 7 kokku saama, aga siis ta ütles, et ei saa VIST, seega tahtis, et sõidaksid rattaga sakku, ligi 20km kokku edasi-tagasi. seega ütlesin ära, see järel tahtis, et sõidaksin kokku 40km, et muidu ta ei jõua. Aga siis jätsime üldse katki, kuna ei olnud nõus sõitma nii kaugele.
            Seejärel leppisime kokku, et saame täna kell 16:45 kokku (temale sobiv aeg) tallinn-väikses, olin nõus. Täna veel küsisin üle, et kas tuleb ikka, ütles, et leppisime nii kokku, seega tuleb. Olin siis 16:30 seal, ootasin ja ootasin..kokku 45 minutit, aga jäi tulemata, helistasin samuti 2 korda, aga ei võtnud vastu, seejärel helistas tagasi, kust kuulsin vaid valju muusikat, seega võis oletada, et ta endiselt kodus.
            haha väike tatt laseb üle et realm on scammer mingi rott ...

Kommentaar

Algselt postitas TDI Vaata postitust
              haha väike tatt laseb üle et realm on scammer mingi rott ...
              Ega sa juhuslikult tema varikonto pole? Kuuldavasti on tal neid mitu.

Kommentaar

Ei usu, kes see ikka ennast sõimaks

Kommentaar

Võin kinnitada, et ei ole, tegu mu sõbraga.

Kommentaar

ja olen see munn realmadrid15 väike poiss selline lasen üle kõik kes mulle midagi müüvad

Kommentaar

Leidke ometi realmadrid15'le sõber. Kopp ees temiast juba, ärge jumala eest andke talle enda telefoni numbrit.
                      tüüp helistab öösel kell 3 neli korda. teeb vastamata kõnesid.
                      Vähemalt vanemad ei pea muretsema, et nende väike poeg kord suureks saab.

ning jamh. ta samuti on enda varikontoga end sõimanud.

Kommentaar

Eelmisel lehel oleval pildil on pall vist täis pumpamata? Ehk teeksid veel ühe pildi kui oled seda kasutanud, ehk ostan ära. On muidu hea mängida?

Kommentaar

Ei oska mängimise kohta erilist kommentaari anda, mulle meeldib sellega mängida, samas mõnele ei meeldi.

Kommentaar

[IMG=http://img204.imageshack.us/img204/4549/palll1.th.png][/IMG]

Kommentaar

Ma ostaks 125-ga kui oleksid nõus müüma.

Kommentaar

kui täna osta, siis oleks.

Kommentaar

Working...
                                X