Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Müüa Brasiilia, Hispaania ja Horvaatia koondise särgid !

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Müüa Brasiilia, Hispaania ja Horvaatia koondise särgid !

horvaatia - M (särginumber 6)
    brasiilia - L (särginumber 19 - J.Baptista)

hispaania - L (särginumber 18) - pole enam

Tegemist on siis särkidega nendest aegadest kui need koondised siin käisid. Särgid on antud koondiste enda poolt kuid need pole särgid millega platsil käidi.

Mina ise otseselt särke ei müü seega pole mul kohe võimalik ka pilte üles visata.
    Särkide seisud on väga head. Horvaatia särki pole kordagi kantud. Hispaania ja Brasiilia särke on kantud 2-3 korda.

On huvilisi?
    sigpic

..mis BRA särgi hind on?
    RummaBastards!

Kommentaar

Annan õiguse sulle oma pakkumise teha. Ei oska neile hinnasilti panna. Aga kui teada ,et poest ostes särgid umbes 700-800 krooni ning see veel koondise enda poolt antud, usun ,et seegi annab väikese lisaväärtuse. Muidugi on need särgid juba mõned korrad kandmist kogenud ja võin öelda ,et 700 krooni ma kindlasti ei küsi.
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas youngGun Vaata postitust
        Annan õiguse sulle oma pakkumise teha. Ei oska neile hinnasilti panna. Aga kui teada ,et poest ostes särgid umbes 700-800 krooni ning see veel koondise enda poolt antud, usun ,et seegi annab väikese lisaväärtuse. Muidugi on need särgid juba mõned korrad kandmist kogenud ja võin öelda ,et 700 krooni ma kindlasti ei küsi.
        ikkagi sooviks pilti enem näha... võimalik et selle disainiga särk on mul juba olemas...
        RummaBastards!

Kommentaar

Hispaania särk enam müügis pole.

Brasiilia
          Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Horvaatia

sigpic

Kommentaar

..ilus... 35 eurooparaha ja ostan ära.
            50 54366
            Jaanus
            RummaBastards!

Kommentaar

võtan õhtupoole ühendust !

/ Horvaatia särk on veel alles, annan võimaluse sellelegi oma pakkumine teha
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas youngGun Vaata postitust

/ Horvaatia särk on veel alles, annan võimaluse sellelegi oma pakkumine teha
                25 euri?
                “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

vaata pm
                  sigpic

Kommentaar

Working...
                  X