Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kas mulle tundub või see ongi nii, et ainult mina panin mõlema semifinaali skoorid täppi!!!!!
Skoor läks tõesti täppi. Õnneks eksisid selle suhtes, et mängud tulevad igavad. Hoolimata kesisest skoorist olid minu arvates mängud päris huvitavad, eriti eilne.
kuna siin tabelitipus on kõva rebimine ja mänge vaid kaks järele jäänud, siis hakkasin vaatama, kes on keda maailmameistriks pakkunud- esimesest kümnest pakkus 7 Brasiiliat, üks (Rainman) Hispaaniat ja AlMann Saksamaad (võib veel kõvaks trumbiks osutuda). Kuid kõige hämmastavam on see, et ennustuse liider, dieter, on jätnud meistri ennustamata!! Dieter, Räim- kas mul on õigus, või lihtsalt silmad petavad?
Kommentaar