Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nonii, tundub, et Fazz ja mel21 kavatsevad dramaatiliselt viimases voorus võit ära näpata. Nemad said sellest voorust siis 6 punkti ja mina 5, guitz unustas ennustada, Ouroboros sai ka korralikud 6 punkti jällegist.
Tipp peaks selline olema:
1. yeg - 140 p
2.-3. Fazz, mel21 - 137 p
4 Ouruoboros - 136 p
Jeeg, Mel21 sai ikka viis punkti mulle tundub. Edetabel on selline:
I Jeeg 140; II Fazz 137; III-IV Mel21, Ouroboros 136; V-VI Guitz, Dieter 131; VII Mõm17 119; VIII Wal 114; IX T20s 109; XI m1ck 70; XXII CapitalLooser 53; XXII-XV Aramis, Aojalgpall, Dreyd 49; XVI Jyrka 48; XVII Wall 27; XVIII Eston 26; XIX Udupasun 24; XX Vibu 23; XXI FCB 20; XXII Kebab 18; XXIII Manchester 13; XXIV Tammist 10; XXV Guru 9; XXVI Marx 7 ; XXV Sen 2
Viimane mängupäev toob siis sellised paarid:
Dortmund - Bremen x
Cottbus - Köln 1
Bayern - Rostock 1 lõpuks oleks aeg kirstust naelad välja koukida ja mitte enam Rostocki otsa komistada
Gladbach - TSV 1860 1
Leverkusen - Hertha x
St. Pauli - Nürnberg 2
Schalke - Wolfsburg x
Freiburg - HSV 2
Stuttgart - K'lautern 1
Pole küll viisakas Leverkuseni vastu ennustada, sest nemad on iga kell sel hooajal kõige enam tiitlit väärt, aga ütleme nii, et hoolimata kõigest olen ma loomulikult selle poolt, et praegune kolmas taas ime (=teiste koperdamise) läbi esimeseks tõuseks.
Selle hooaja viimane ennustus siis. Suure tõenäosusega võib Jeegile palju õnne soovida . Kampaania oli väga põnev: tihe rebimine Fazzi, Guitzi, Lenin-Ouroborose, Jeegi jt pani iga voor punkte liitma-lahutama. Augustist läheb siis uuesti lahti.
Loodan, et ennustajaid on siis rohkem ning ennustataks iga voor: näituseks T20 pakkumised olid väga asjalikud, kuid paar vahele jäänud nädalat käristasid vahe kohe suureks või hiljem liitunud wal oli vist ainuke, kes sai ainsana ühe mängupäeva terviklikult täppi.
Muidugi ka käteplaksud Dieterile, kes viitsis tabelit pidada.
Lõplik tabel
I Jeeg 144
II Mel21 141
III-IV Fazz, Ouroboros 140
V guitz 135; VI Dieter 134; VII Mõm17 123; VIII Wal 120; IX T20s 109; XI m1ck 70; XXII CapitalLooser 53; XXII-XV Aramis, Aojalgpall, Dreyd 49; XVI Jyrka 48; XVII Wall 27; XVIII Eston 26; XIX Udupasun 24; XX Vibu 23; XXI FCB 20; XXII Kebab 18; XXIII Manchester 13; XXIV Tammist 10; XXV Guru 9; XXVI Marx 7 ; XXV Sen 2
Kommentaar