Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kokkuvõtte aeg. 48. voorust võttis maksimumpunktid ja arusaadavalt ka vooruvõidu maamesilane, ülejäänud seltskond kogus 0-2 silma. Kuni Sunderlandi väga hilise võiduväravani oli õhus stsenaarium, et minu mäletamist mööda kogu divariennustuse pikaaegse ja kuulsusrikka ajaloo jooksul oleks 557 mängitud mängu lõpuks läinud võit kahe ennustaja vahel jagamisele. Lõpuks siiski kogu au ja kuulsus igati teenitult enamuse hooaja teisest poolest juhtinud Mõnuagent 007-le. Palju õnne!
Suurimad tänud ka kogu ülejäänud initsiatiivgrupile ning sügav kummardus lgp kaaskorraldajale. Uue hooaja osas vaatame jooksvalt, kui toniseeriv suvepuhkus kenasti selja taha jäetud.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Oli mul siis vaja kõik Sunderlandi mängud võiduks panna,haa haaa -13 viiki ja 12 kaotust! Aga hetkel on sellest ju kama! Järgmine aasta saab emotsioonid unustada ja siis ....!
Aga tänud korraldustiimile!
Eks püsivus viib nii pika hooaja peale sihile ja ennustamata voor võib tõepoolest päris olulist mõju avaldada. Kiirpilk tabelile näitab, et futbolidipaul kaotas seetõttu ca 8-10 silma ja kemal1 umbes samavõrra, kui võtta aluseks kõnealuste voorude parimad tulemused. Endalgi jäi seetõttu 5-6 sanga lauda. Aga oleksid on poleksid ja lõplik tabel teatavasti ei valeta kunagi. Muus osas:
Vähemalt ühe vooru ennustas 10 divarisõpra ja lõpuni pidas vastu neist 9
Kõige rohkem vooruvõite kogusid kemal1, Mõnuagent 007 ja jyriöö - 14. 12 korda osutusid parimaks carlo2 ja futbolidipaul ning täpselt 10 korda mcnamara. norsk sai 6, maamesilane 4 ja marconius 3. NB! Sisse on loetud ka jagatud vooruvõidud.
Ühe vooru maksimum oli 10 sanga, mis õnnestus koju tuua teie alandlikul teenril 6. voorus. Rohkem kahekohalisi punktisummasid ei nähtudki.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar