Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kokkkuvõtte aeg. Tõmbame siis siin ka otsad kokku lõpuks. Vabandused viivituse eest. Viimased kaks vooru siis play-offide kohta. Boonuse arvutasin viimase vooru punnide sisse. Derby tõusu pakkus 5 ennustajat ja nemad viimastest voorudest ka kõige rohkem punne noppisid.
Igatahes tänud kõigile, kes pika hooaja lõpuni vastu pidasid. Eriline au ja kiitus läheb kaaskorraldaja mäknämmile, kes oli varmalt valmis vajadusel ohjad üle võtma. Põnevus säilis lõpuni nii tipus, keskel kui ka tabeli alaosas. Loodetavasti oli põnev. Kui austet ennustajatele sobib, siis sellise osalejate arvuga oleks nõus seda rasket korraldaja taaka ka järgmisel aastal vedama, ma arvan.
Kena suve ja peatselt saabuvat uut divarihooaega kõigile!
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Tänud vedajatele! Nagu näha on divari ikka väga ettearvamatu, nii et isegi debütant võib kõrgele pürgida. Eriauhind oli samuti väga meeldiv. Ja külm.
jyriöö, ae - ühe teise liiga ennustus on juba käima lükatud. Kas võtame ka seekord ränga väljakutse vastu või jätame divari unarusse?
Unarusse? NEVER!
Teeme ära. Kui just imet ei juhtu ja divari ennustus ülipopulaarseks ei osutu, pole selles suurt kaelamurdvat. Keegi meist paremini ju seda nagunii ei veaks .
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar