Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Tuli meelde, et peaks tabeli ära tegema, sest teatavasti ei tohi vana aasta toimetusi uude aastasse lükata. Uuele aastale läheb liidrina vastu Maarek, kes on teeninud senise 18 vooruga 121 punkti. Teisel kohal olev dannar tuli küll liidrile paari punkti võrra lähemale, kuid siiski polnud see piisav esikoha haaramiseks. Kohad kolmandast kuuendani jäävad vaid kolme punkti sisse ning uuel aastal on oodata nende meeste hulgas kõva rebimist. Antud vooru võitis 10 punktiga Pealik, kes ütles kuldsed sõnad
Ibrahimovic<>Adriano - kes ei riski, see shampust ei joo
minu teada on mul Toni ilusti märgitud esimesele kohale ehk peaks nagu veel 5 punkti juurde saama
Loomulikult. Mul jäi sinu ennustus täiesti kahe silma vahele. Ma olen harjunud, et ma olen ikka esimene inimene, kes ennustab ja sellest ka selline prohmakas. Punastan ja vabandan.
Kommentaar