Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui kellegil selle vastu midagi ei ole (kui on siis olen sunntud järgmises voorus punktid maha võtma), siis võtsin Epicu soovi arvesse aga olgu see viimane kord! Iseasi kuidas Dannar ise sellepeale vaatab.
Esimeses voorus oli positiivselt palju ennustajaid (22) ja vooru edukaimaks osutus Hogweed, kes sai täpselt pihta kuus paari.
Kui kellegil selle vastu midagi ei ole (kui on siis olen sunntud järgmises voorus punktid maha võtma), siis võtsin Epicu soovi arvesse aga olgu see viimane kord! Iseasi kuidas Dannar ise sellepeale vaatab.
Pole midagi isiklikku Epicu vastu, kuid pisut veider, kui keegi lihtsalt sedasi teise ennustuse endale saab. Tunduvalt ausam ja õiglasem kaasennustajate vastu oleks alustada tagaajamist nullist. Ei tuleks ise selle pealegi, kui endal voor vahele jääks/on jäänud.
Pole midagi isiklikku Epicu vastu, kuid pisut veider, kui keegi lihtsalt sedasi teise ennustuse endale saab. Tunduvalt ausam ja õiglasem kaasennustajate vastu oleks alustada tagaajamist nullist. Ei tuleks ise selle pealegi, kui endal voor vahele jääks/on jäänud.
Algul jätsin Epicu tabelist väljam, kui seda kirjutama hakkasin aga tahtsin vastutulelik olla. Sorry Epic, pead siiski nullist alustama.
Sel juhul olin mina see sinisilmne, kes uskuma jäi. Epicule lohutuseks, et 6 punti pole mingi vahe. Ma kaks hooaega tagasi olin vahepeal 20 punkti kaugusel ja suutsin selle vahe tagasi võtta.
18:00 Bordeaux - Toulouse X
18:00 Caen - Lyon 2
22:00 Lille - PSG 2
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar