Vabandage väga, aga viimase kahe kodaniku puhul on ilmselgelt tegemist vaimunõtruse, lugemisoskuse puudumise või koguni mõlemaga. Eriti kehtib muidugi Jose kohta, Võssi vabandab teatav inerts. Aga ka imevähe. Kas minu ja Melwoodi postitused on teile nähtamatud või?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2010/11 ennustus
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVabandage väga, aga viimase kahe kodaniku puhul on ilmselgelt tegemist vaimunõtruse, lugemisoskuse puudumise või koguni mõlemaga. Eriti kehtib muidugi Jose kohta, Võssi vabandab teatav inerts. Aga ka imevähe. Kas minu ja Melwoodi postitused on teile nähtamatud või?
Kommentaar
-
4.voor
Sat 11th September 2010
Everton v Man Utd X
Arsenal v Bolton X
Fulham v Wolves 1
Manchester City v Blackburn 1
Newcastle v Blackpool 2
WBA v Tottenham 2
West Ham Utd v Chelsea 2
Wigan Athletic v Sunderland 2
Sun 12th September 2010
Birmingham v Liverpool 2
Mon 13th September 2010
Stoke City vs Aston Villa 2FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Eino, mul ei ole sõnu. Ma lugesin kaks korda kümneni (oma koleerilise loomu pärast olen õppinud seda tegema), aga viha ei tahtnud lahtuda. Hoolimata minu ja teiste mõistusega olendite ponnistustest (tänad sõbrad! PS! Ootan endiselt kutset napsule!), toimub siin teemas täielik läbu. No tõesti, endale sobivas järjekorras ülesriputatud poolikuid voore on nii mõnigi kõva üles riputama, aga punkte pean lugema mina. Ja ma üldse ei virise siin, sest see on minu väike ülesanne, mille ma olen endale võtnud ja mida ma tahan väärikalt täita, kui mul vaid lastaks seda teha. Teeme siis nii, et mina (kes ma olen selle ennustuse koos vanderselliga) vedada võtnud, vean selle siis ka kevadeni. Kui on huvilisi, siis palun võtke alates hooajast 2011/12 see asi enda vedada. Ja tehke seda nii nagu Teie meelest on õige.
Usun, et kõik ennustajad tahavad, et ennustust oleks teha mugav mitte ainult neil, vaid ka kõigil teistel, keda täna on juba tugevalt üle 100. Samuti tahavad ju kõik näha võimalikult kiiresti valminud tabelit iga vooru järel. Paneme siis kõik õla alla ning hoolime kaasennustajatest ja punktilugejast. Praegu piirdun ma Mourinho, Jose , Võss'i ja count'i hoiatamisega. Järgmisel korral läheb asi kurjaks ning ma ei kavatse lugeda nende voorude punkte, mida mina üles riputanud ei ole.
Annan siinkohal alla ning riputan 4. vooru ennustamiseks üles.
Teie MelwoodBACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas Melwood Vaata postitustAnnan siinkohal alla ning riputan 4. vooru ennustamiseks üles.
Teie MelwoodMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
4. voor
11.09
Everton v Man Utd 2
Arsenal v Bolton 1
Fulham v Wolverhampton 1
Man City v Blackburn 1
Newcastle v Blackpool 2
West Brom v Tottenham 2
West Ham v Chelsea 2
Wigan v Sunderland x
12.09
Birmingham v Liverpool 2
13.09
Stoke v Aston Villa 2Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
-
4. voor
11.09
Everton v Man Utd x
Arsenal v Bolton 2
Fulham v Wolverhampton 2
Man City v Blackburn 1
Newcastle v Blackpool x
West Brom v Tottenham 2
West Ham v Chelsea 2
Wigan v Sunderland x
12.09
Birmingham v Liverpool x
13.09
Stoke v Aston Villa 1Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
4. voor
11.09
Everton v Man Utd 1
Arsenal v Bolton 1
Fulham v Wolverhampton 1
Man City v Blackburn 1
Newcastle v Blackpool 1
West Brom v Tottenham 1
West Ham v Chelsea 1
Wigan v Sunderland 1
12.09
Birmingham v Liverpool 1
13.09
Stoke v Aston Villa 1
__________________Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Vabandan Melwood, täielik minu viga. Võtan hoiatuse teadmiseks ja enam seda jama ei korda. Panen oma esimese ennustuse uuesti, äkki on lihtsam jälgida.
11.09
Everton v Man Utd 2
Arsenal v Bolton 1
Fulham v Wolverhampton 1
Man City v Blackburn 1
Newcastle v Blackpool 1
West Brom v Tottenham x
West Ham v Chelsea 2
Wigan v Sunderland 2
12.09
Birmingham v Liverpool x
13.09