Algselt postitas Rein

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Nägemus tulevikust

Collapse

X
- 

Ma arvan, et see on su lõpukirjand. Hindaja tegi enesetapu.Algselt postitas ke$ha Vaata postitustKes arvab ära, mis hinde ma selle eest koolis sain?Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
 - 

Ma olen mõnikord mõelnud, et võiks lõpukirjandi uuesti teha ja midagi väga imelikku kirjutada, aga NAHHUI MA VIITSIN JOU!Algselt postitas mongol Vaata postitustMa arvan, et see on su lõpukirjand. Hindaja tegi enesetapu.
Kommentaar
 - 

Miks sa arvad, et see vend koolis üldse lõpukirjandini on jõudnudAlgselt postitas mongol Vaata postitustMa arvan, et see on su lõpukirjand. Hindaja tegi enesetapu.

"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
 - 

Juba see, et sa elad maailmas, kus "lõpukirjandini jõudmine" omab mingisugustki tähendust või on kasvõi natukenegi märkimisväärne, tähendab, et meie suhu intellektuaalsel tasandil on sarnane minu ja sinu ema suhtega eile öösel.Algselt postitas football2u Vaata postitustMiks sa arvad, et see vend koolis üldse lõpukirjandini on jõudnud
"I probably have a 20,000-word vocabulary. I'll match my wits with anyone on literature, science and the arts." - Mike Tyson, minu iidol
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar