FC Flop oleks ka põnev.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Loll algkoosseis
Collapse
X
-
1420 FOOTBALL: Former Brazil winger Mancini, 31, has been jailed for two years and eight months after being found guilty of sexual assault by a Milan judge. Mancini, who has been playing for Atletico Mineiro, was accused of assaulting a young Brazilian woman while playing for AC Milan on loan from Inter Milan.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/front_page/9649639.stm
-e- tema suurepärane nurgalöök on YT'st ära koristatud. keegi leiab?
Algselt postitas fiume_1987He has been so bad in last year or so with Inter that Italian journalists have gave him a nickname "ex-giocatore" (no translation necessary).
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttp://sport.delfi.ee/news/melu/uudi....d?id=63187948 tänane päev toodab ikka mitme eest.
None the less Bendtner has provided Arsenal with calibre, particularly in 2009/2010, and although the FC Copenhagen youth has endured lapses in form and playing time during 2010/2011, there is no denying the striker is a talented footballer who is still young.
However, Nicklas Bendtner does have quite an ego.
“In about three years, I will be better than Zlatan. He is older than me and has now reached his peak as the top scorer in Serie A—but I have a plan, I believe in it and I am ready. Next season, I can finally make my breakthrough and then I still have two years to become better than Zlatan—and I will.
By then I will be close to my peak and will be able to look upon myself as one of the world’s greatest strikers.”The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttp://sport.delfi.ee/news/melu/uudi....d?id=63187948 tänane päev toodab ikka mitme eest.
Ühest teisest kohast lugesin veidi pikemat versiooni loos. Asi toimus hommikul vara, vend tuli naisega peolt ja kaardimakse ei läinud miski pärast läbi. Peale seda hakkas ta alles tasuta pitsat nõudma. Mitte, et ma õigustaks sellist käitumist, aga ikka juhtub. Eriti kui napsu oled võtnud.
Oleks seda tasuta pitsat nõudnud mina, Tofuu või mõni muu suva jorss poleks uudist tehtud.
Meie üks ühine tuttav on ka purjus peaga hommikul Hessis tasuta burksi luninud. Who cares?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÜhest teisest kohast lugesin veidi pikemat versiooni loos. Asi toimus hommikul vara, vend tuli naisega peolt ja kaardimakse ei läinud miski pärast läbi. Peale seda hakkas ta alles tasuta pitsat nõudma. Mitte, et ma õigustaks sellist käitumist, aga ikka juhtub. Eriti kui napsu oled võtnud.
Oleks seda tasuta pitsat nõudnud mina, Tofuu või mõni muu suva jorss poleks uudist tehtud.
Meie üks ühine tuttav on ka purjus peaga hommikul Hessis tasuta burksi luninud. Who cares?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKrt, võtnud siis selline naine, kes süüa teha oskab, mitte mingi Zen-"imen Lada sumpast tööle"-ta."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustJu Bendtner vaatas, et selle pizza looga koosseosu ikkagi ei pääse ja korraldas midagi suuremat ja mälestusväärsemat!
Kommentaar
-
Bendtner võiks sellest pizza raha kerjamisest muidugi stiilselt välja tulla kui otsiks meedia vahendusel need laenajad tüdrukud ülesse ja saadaks nad mõnda Taani parimasse restorani enda kulul õhtust sööma. Võib-olla ta isegi tegi/teeb midagi sellist aga vaevalt need uudised enam meieni jõuavad.
Kui ta tõesti peegleid lõhkus, siis ei teagi mis nipiga sellest sitast "stiilselt" väljuda. videot tahaks küll nähaJoga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar