Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
FC-teemade maaletoojana ütlen, et see teema on totaalselt pointless. Noh, et kuidas neid panna nagu algkoosseisu? Mingeid eneserahuldusteemasid võite totsides vaadata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Ühel pole isegi trussikuid jalas. Ei tea kuidas ta mängida üldse kavatseb.
Jõusaalis võib palja vituga mõnuleda, mängu ajaks paneb pesu selga...Muuseas, naised kannavadki pesu, vaata, et sa kellelegi kogemata "trussikud" ei ütle, muidu sa ei saagi kunagi nikku...
Jõusaalis võib palja vituga mõnuleda, mängu ajaks paneb pesu selga...Muuseas, naised kannavadki pesu, vaata, et sa kellelegi kogemata "trussikud" ei ütle, muidu sa ei saagi kunagi nikku...
Word, mees
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
korralikult vesi peale
T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Tänud abi eest! Pole veel naistega rääkinud(olen alles 35). Info kulub hästi ära küll.
Kommentaar