Särk on sinu mõõtudes või? Et noh, mul pole plaanis pedeparaadile minna ja liibukat selge tõmmata. Mõtle midagi paremat välja. Ma võtan pooled sinu õlledest, mis eika sulle sees on kui ta 12 juuni kinni võetakse.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Suur auhinnamäng - Ennusta millal Anna-Maria Galojan kinni võetakse
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsärk on võitja mõõdus. Ehk võitja ütleb suuruse
Edit. Orbit saad pooled õlledest ka kui sa võidad.
Kommentaar
-
26.veebruaril murravad Londoni politsei eriüksuslased maha ühe East Endi korrusmaja ukse, sest neile laekunud vihje kohaselt varjab Galojan ennast selles majas. Galojan avab eriüksuslaste pihta huulepulgast (Dior) tule ja põgeneb tuletõrjetrepi kaudu. Väljas valves olevad eriüksuslased neutraliseerib Galojan elegantselt, loopides nende pihta D&G trussikuid ja politoloogiaalaseid teatmeteoseid. Kakskümmend kaheksa tundi hiljem tabatakse Galojan Stanstedi lennujaamas, kus ta Toomas Lungeks maskeerununa üritab hiilida EasyJeti Berlin-Schönefeldi lennukile. Seega, Galojani kinnivõtmise kuupäev on 28.veebruar, Eestisse jõuab ta 3.märtsil, peale mida põgeneb konvoeerimisel, kuid tabatakse Endla ja Mustamäe tee ristmikul. Olukorra tunnistajaks on Edgar Savisaar, kelle õlal istub sinitihane, kes vangutab pead ning ütleb Edgarile, et politsei kasutab ebaproportsionaalset jõudu, mispeale Edgar tõstab kargu ja peatab juhuslikult mööduva Tallink Takso, et sõita Elvasse kultuurikeskusesse Sinilind, kus toimub käsitöölaat.
EDIT: kui ma võidan, siis Eesti Energia T-särk palun annetada Klubita Jalgpallikoondislaste Rehabilitatsiooni MTÜ-le.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar