Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arvamusuuring

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Arvamusuuring

Palun Teil täita ära üks väike ankeet (12 küsimust) reisimise ja puhkamise kohta. Antud uurimuse põhieesmärgiks on teada saada noorte inimeste reisiharjumustest. Loodan Teie abiga saada täis üldkogumi, mis on 50 inimest.

Antud arvamusuuring on anonüümne ning andmeid kasutan ainult hilisemaks töötlemiseks ning kooliaine läbimiseks.

Tänan Teid juba ette!

Arvamusuuring asub: http://www.eformular.com/tanel89/reis.html

Kui palju keskmiselt reisimise peale kulutate?

Küsimus jäi segaseks. Aastas? Kuus? Terve elu jooksul?
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Kui palju keskmiselt reisimise peale kulutate?

Küsimus jäi segaseks. Aastas? Kuus? Terve elu jooksul?
      Mõtlesin siinkohal ikkagi reisi kohta. Parandan selle arusaamatuse kohe ära. Tänan, et tähelepanu sellele juhtisid.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel89 Vaata postitust
        Mõtlesin siinkohal ikkagi reisi kohta. Parandan selle arusaamatuse kohe ära. Tänan, et tähelepanu sellele juhtisid.
        Ma reisisin eelmise kahe aasta jooksul Austraaliasse, Kasahstani, Afganistani aga ka Soome. Millise reisi rahakulutuse ma valima peaks?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Ma reisisin eelmise kahe aasta jooksul Austraaliasse, Kasahstani, Afganistani aga ka Soome. Millise reisi rahakulutuse ma valima peaks?
          Tundub, et olen selle küsimusega väga mööda pannud ikka. Liiga palju kirjutamist aga vähem mõtlemist. Muudan nüüd teist ja viimast korda seda ja loodan, et nüüd ei tohiks enam probleeme sellega olla.

Kui palju keskmiselt ühe reisi peale raha kulutate? (sh. lennupiletid, bussipiletid või bensiin).

Kommentaar

Ma reisisin ükskord Levikast koju hommikuse trolliga. Sõitsin jänest, kulu 0EUR. Suvel lähen Ukraisse, läheb 2K euri. Keskmine siis 1000EUR per reis. Loodan et on abi.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              Ma reisisin ükskord Levikast koju hommikuse trolliga. Sõitsin jänest, kulu 0EUR. Suvel lähen Ukraisse, läheb 2K euri. Keskmine siis 1000EUR per reis. Loodan et on abi.
              Kle, ma mõtlesin, et 400 euriga saab ka hakkama
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Poolfinaal maksab juba üle 300EUR

Kommentaar

"Juhul kui vastasite "välismaal", siis täpsustage, kus te välismaal reisisite."

Miks variantides Aafrikat pole? Sittakanti inimesi käib ju Egiptuses
                  308

Kommentaar

Algselt postitas Markko Vaata postitust
                    "Juhul kui vastasite "välismaal", siis täpsustage, kus te välismaal reisisite."

Miks variantides Aafrikat pole? Sittakanti inimesi käib ju Egiptuses
                    Egiptuses käivad ainult ebalevad homod ja vanad mutid.

Kommentaar

A mõtle kui palju neid me rahvastikus on. Mine järgmine nädal lennujaama ja kukud pikali nähes kogust, kes sinnamaile kibelevad
                      308

Kommentaar

... ehk selle foorumi põhikontingent.

Kommentaar

Huvitav küsimus on ka 'Kui pikk oli teie viimane puhkusereis (sh lennukilomeetrid)?'. Jääb segaseks, kas nõutakse aja- või pikkusühikuid. Füüsikatunnist mäletan, et aega ja distantsi saab koos väljendada kiirusena. Õige vastus on ilmselt siis, näiteks et minu viimane puhkusreis oli 34,5 km/h pikk?
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Küsimused ehk nii omapärased polegi, kuid vastused küll. Näiteks lähen pühapäeval Leedsi, samas ei saa vastata küsimusele "Kellega te koos reisisite või puhkasite?", sest lähen sinna koos elukaaslase kui ka sõpradega. Nojah, elukaaslase võib ehk ka sõbraks nimetada, kuid täpsus ikkagi.

Järgmised küsimused/vastused muidugi palju paremad ole, kuid "Millistel eesmärkidel Te reisite?" paneb i-tähele täpi. Küsitakse mitmuses, kuid vastuseid saab taas olla ainult üks. Mina reisin muidugi mitmel põhjusel. Samuti on tore, et puhkus on eraldi ja töö on eraldi ja vaatamisväärsused on eraldi, et mis see vaatamisväärsustega tutvumise siis on, kui pole puhkus või töö.

Seega, mnjah.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Variante võiks ka olla mitu, kui ma läheks suvel EM-le, siis kas spordiürituse vaatamine pole puhkamine?

Kommentaar

Working...
                              X