Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mõnuagent otsib alfa-isast!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Krt, oleks muidu Effenbergi poolt hääle andnud, aga 1994 MM-l juhtunu pigem luuseri kui alfaisase tunnus.
    no samas kogu Bayerni karjäär täielik alfaisane sisulislt. 2001 CL finaal, täielik kunn. 1994 MM pigem erand tema puhul. ta täpselt selline vend, keda kohtuniku tegevus ei huvitanud ja kui vaja, siis võttis asja ise ette. kandis kogu meeskonda.

Kommentaar

Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitust
      Ballack, Beckham, Alonso?
      Ballack - mida ta võitis? Kuigi kohati ta tegi tõesti imeasju, aga sellist suurt võitu ju ei tulnudki. Kuigi poolfinaal 2002 oli suur ja imeline ja defineeriv jne.
      Beckham - alfa ei lähe LA-sse.
      Alonso - pole nagu nii päris... Pigem äkki Gerrard kohati.

Kommentaar

Gerrard? Daivis ühes finaalis ja võitis.

CL-i võitjaid on sadu. Ja selliseid vendi kes on "kohati alfad" on ka ilmselt jube palju.

Kommentaar

No teen oma viimased pakkumised.. Figo, Raul, Rivaldo - kuigi need ka vist siuksed poolkõvad.
          http://www.youtube.com/user/Liverinho?feature=mhee

Kommentaar

drogba. kahtlusteta.

Kommentaar

Äkki John Terry siis.
              Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Drogba nagu on enamvähem. Terry nagu kindlasti pole (subjektiivne). Raul polnud ka päris esimene vedaja, vaid selline kõigi lemmiklaps. Rivaldol oli mingi periood selline, siis tuli see Hakan Ünsali intsident ja asi hakkas vibama. Kolmandat pakutut ma sealt ees ei mäleta (seda, et keda pakuti, mitte, et kes pakutu oli.

Kommentaar

Algselt postitas Artur
                  Korvpalluritest kindlasti Sarunas Jasikevicius. Fucking karismalegend. Mis Terry'sse puutub, siis tema on minu mäletamist mööda Football Manageris üks väheseid, kelle kirjelduseks on "Born leader".
                  Tegelikult jah. Ta on ikka väga alfa. Varem pakuti Figot, aga Figoga meenub mulle isiklikult mäng Zidane'i vastu 2000. aasta poolfinaalis, kus Figo jäeti ikka väga teiseks. Ja mida ta siis lõpuks väga võitis?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                    Ei. Ta on alati olnud võidukas, aga alati pigem selline Pippeni moodi võidukas ehk pole justkui see kõige suurem alfa olnud.
                    Vaidlen vastu. Teine hooaeg Interis, kus ta ikka lugematutel kordadel meeskonna omal jõul sitast välja vedas pluss suurte kollide mees. Esimene hooaeg Interis oli ta vaikne, aga siiski väga tähtis, roll oli ka veidi harjumatu (ääreründajana mängis, mitte tipus, kus oli enne mänginud).

Gerrard enne sitaks muutumist oli ka sümpaatne vedur.
                    sigpic

Kommentaar

Giggsil on sitaks karvane rind.

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                      Rooney on pussy.
                      Say it to his face
                      Algselt postitas Cule
                      Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Stevie G.

Kommentaar

Algselt postitas Artur
                          Gerrard nüüd mingi eriline küll alfa ei ole. Hea mängija, aga kogu aeg selline vingats nägu ees, nagu oleks kõik maailmas kõik halvasti ja tahaks nutma hakata.
                          Näo järgi valime?

Kommentaar

naastes Dannari alfa definitsiooni juurde ütleks ma, et ilma tugeva machoelemendita seda tiitlit ei võida. seega igasugused Bale-Henry-Raul pakkumised ei päde ikka üldse. pigem võib järgi anda mänguoskuses, aga mitte machonduses. samal põhjusel ei minu arust piisavalt alfa ka Zidane, kuigi kriteeriume pisut teise pilguga vaadates on ta võrdlemisi hea kandidaat.

uut mõõdet kandidaatide osas ma sisse tuua ei oska. samas, kõige alfam mängija alfanduse klassikalises mõttes oli minu arust Roy "I hit him fucking hard" Keane. ääretult ebasümpaatne mängija muide. kindlasti täidab seda rolli hästi ka tema kõva konkurent Effenberg. samas oleksin vist esimese valikuna välja käinud siingi korduvalt mainitud Gerrardi, seda ennekõike tema tähtsuse jaoks oma klubile. tema murrab luid ja võtab vabalt mängu enda peale, vedagu siis oskused välja või ei. omal nunnul moel alfa oli ka minu igavene lemmik rotinägu Lee Bowyer.
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Ma võin küll jätta paljut tähelepanuta, aga sellist "võtan mängu täiesti enda peale ja murran vastase ära"-episoode meenub suurel tasandil üks - 1999. aasta poolfinaali teine mäng Juventuse vastu. Keane'st rääkides siis.

Kommentaar

Kui kirjutada güügli otsingusse alfa male footballer siis saab vastuseks John Terry, Tim Howard ja Christiano Ronaldo. Nii et üks neist peab valitus osutuma. Güügel teab.

Kommentaar

Working...
                                X