Algselt postitas Maarek
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mõnuagent otsib alfa-isast!
Collapse
X
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustBallack, Beckham, Alonso?
Beckham - alfa ei lähe LA-sse.
Alonso - pole nagu nii päris... Pigem äkki Gerrard kohati.
Kommentaar
-
Drogba nagu on enamvähem. Terry nagu kindlasti pole (subjektiivne). Raul polnud ka päris esimene vedaja, vaid selline kõigi lemmiklaps. Rivaldol oli mingi periood selline, siis tuli see Hakan Ünsali intsident ja asi hakkas vibama. Kolmandat pakutut ma sealt ees ei mäleta(seda, et keda pakuti, mitte, et kes pakutu oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas ArturKorvpalluritest kindlasti Sarunas Jasikevicius. Fucking karismalegend. Mis Terry'sse puutub, siis tema on minu mäletamist mööda Football Manageris üks väheseid, kelle kirjelduseks on "Born leader".
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi. Ta on alati olnud võidukas, aga alati pigem selline Pippeni moodi võidukas ehk pole justkui see kõige suurem alfa olnud.
Gerrard enne sitaks muutumist oli ka sümpaatne vedur.sigpic
Kommentaar
-
Giggsil on sitaks karvane rind.
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustRooney on pussy.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
naastes Dannari alfa definitsiooni juurde ütleks ma, et ilma tugeva machoelemendita seda tiitlit ei võida. seega igasugused Bale-Henry-Raul pakkumised ei päde ikka üldse. pigem võib järgi anda mänguoskuses, aga mitte machonduses. samal põhjusel ei minu arust piisavalt alfa ka Zidane, kuigi kriteeriume pisut teise pilguga vaadates on ta võrdlemisi hea kandidaat.
uut mõõdet kandidaatide osas ma sisse tuua ei oska. samas, kõige alfam mängija alfanduse klassikalises mõttes oli minu arust Roy "I hit him fucking hard" Keane. ääretult ebasümpaatne mängija muide. kindlasti täidab seda rolli hästi ka tema kõva konkurent Effenberg. samas oleksin vist esimese valikuna välja käinud siingi korduvalt mainitud Gerrardi, seda ennekõike tema tähtsuse jaoks oma klubile. tema murrab luid ja võtab vabalt mängu enda peale, vedagu siis oskused välja või ei. omal nunnul moel alfa oli ka minu igavene lemmik rotinägu Lee Bowyer.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar