Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ei tea, kas soccerneti juhti ja õpetajat mazzi ei annaks ära rääkida. mulle perspektiivis meeldiks dialoog
mazz:"tere, ma tõin teile diplomi. soccernet valiti teid riigikogu vingeimaks milfiks."
palo/kallas:"kesse milf on on?"
mazz näost ja kõrvust piinlikusest punasena hakkab selgitama.
ei tea, kas soccerneti juhti ja õpetajat mazzi ei annaks ära rääkida. mulle perspektiivis meeldiks dialoog
mazz:"tere, ma tõin teile diplomi. soccernet valiti teid riigikogu vingeimaks milfiks."
palo/kallas:"kesse milf on on?"
mazz näost ja kõrvust piinlikusest punasena hakkab selgitama.
mazzi teades helistaks ta mulle ja küsiks, et kes on milf, seejärel läheks tema telefon kogemata loudspeakeri peale.
hääletustulemusest rääkimata, oleme me valel teel, sest:
1. valikuvariandid sisuliselt puuduvad
2. auhinna saaja on enam kui meelitatud
valima peaks riigikoguliikme vingeima MILFi, sest:
1. on mida valida
2. kes riigikoguliikmele auhinna üle annab on alfa
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kus nüüd andsid alles pähkli puremiseks. Olles Palot IRL näinud siis ei saa mitte ühte halba sõna ta kohta öelda. Sama kehtib ka Kallase kohta Aga miks ühe peab valima? Diplomit väärivad ju mõlemad mitte ainult õks. Vahel võib ju ka erandi teha ja mõlemad võitjaks kuulutada.
kanditaate on nüüd küll igale maitsele. a la Sester, Tõniste, Pehvkur, Ratas... mõni ehk kiikab üldse gilfi poole, kuid see kõik on üsna tarbetu, sest Marina "Soccer Mom" Riisalu on nagu liikuvast bangbus'ist välja astunud küps naisterahvas, kes ajaviiteks bukkakest ära ei ütleks.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
kanditaate on nüüd küll igale maitsele. a la Sester, Tõniste, Pehvkur, Ratas... mõni ehk kiikab üldse gilfi poole, kuid see kõik on üsna tarbetu, sest Marina "Soccer Mom" Riisalu on nagu liikuvast bangbus'ist välja astunud küps naisterahvas, kes ajaviiteks bukkakest ära ei ütleks.
Kommentaar