kui nüüd ootama hakata, siis pole pärast enam midagi validagi
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu vingeim milf - vol 2.
Collapse
X
-
oot, ladõnskaja langeski juba välja. nojah. ajas suht nihkesse kogu keisi, sest hetkeseisuga oleks kaheksas seed vist maire aunaste, sest ülejäänud on mingi vanurid või lastetud. kuradi sester, raisk.
et siis hetkeseisuga midagi sellist? (või on mul keegi pädev kahe silma vahele jäänud?)
1. alender (kuna tal on mingi 4 last, siis avansina imo võiks ta olla first seed)
8. randjärv?
4. palo
5. sulling
2. purga
7. reps
3. ivanova
6. kersna
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustoot, ladõnskaja langeski juba välja. nojah. ajas suht nihkesse kogu keisi, sest hetkeseisuga oleks kaheksas seed vist maire aunaste, sest ülejäänud on mingi vanurid või lastetud. kuradi sester, raisk.
et siis hetkeseisuga midagi sellist? (või on mul keegi pädev kahe silma vahele jäänud?)
1. alender (kuna tal on mingi 4 last, siis avansina imo võiks ta olla first seed)
8. randjärv?
4. palo
5. sulling
2. purga
7. reps
3. ivanova
6. kersna
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOota. See käib teistmoodi. PO-bracketi osalemises on minul 50% hääli.
Kommentaar
-
Järelikult tuleb Simsonile saata mureliku kodaniku kiri, et võitlus kipub üksluiseks muutuma.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuluaarid rààgivad, et kotkal ongi laps.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuluaarid rààgivad, et kotkal ongi laps.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOota. See käib teistmoodi. PO-bracketi osalemises on minul 50% hääli.
Ah? Tõlgi ära see lause palun.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAh? Tõlgi ära see lause palun.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar