Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Vahe tulebki sõbrakene siin sisse, et ma olen elanud moslemitega samas linnaosas ja näinud seda igapäeva elu ja igat sorti inimesi, mis kaasneb. Sina tõesti reisid ilusates kohtades, kus turist on püha ja siis tundubki päike kollasem ja taevas sinisem.Kommentaar
-
Kommentaar
-
See kõik oleneb. Vana tõde kehtib pigem seal, mida ilusam on tsikk, seda kehvemini ta keppida oskab.Kommentaar
-
Ma tegin hiljuti ühe india eidega armastust kes ei olnud pea 2 a keppinud ja kelle ainukesel bf-il oli tõenäoliselt mingi 5 cm suurune vänt. Ütleme nii, et esimesed 48h voodist kaugemale ei jõudnud. Vähemalt kümnel korral tuli esimese 30 sekundi jooksul. Täielik maagia!
2 a pärast hellan talle uuesti.Kommentaar
-
India ja Poola? Tuleb tõdeda valikud on olnud teadlikud või lähtudki geograafiast? Ma unistasin kunagi asiaadiga nikkumisest. See karvane tuss ja nende nunnu olek erutas täiega kui ma olin circa kuskil 18. Karvane tuss ei eruta enam aga nunnundus on endiselt jäänud.Ma tegin hiljuti ühe india eidega armastust kes ei olnud pea 2 a keppinud ja kelle ainukesel bf-il oli tõenäoliselt mingi 5 cm suurune vänt. Ütleme nii, et esimesed 48h voodist kaugemale ei jõudnud. Vähemalt kümnel korral tuli esimese 30 sekundi jooksul. Täielik maagia!
2 a pärast hellan talle uuesti.Kommentaar
-
Ma elan tolerastide riikides kus on palju immigrante! Minu motto on järgmine: parem Priya või Aysha, kui Sari või Riikka. Parem Magdalena või Katarina, kui Ingeborg või Ingunn.India ja Poola? Tuleb tõdeda valikud on olnud teadlikud või lähtudki geograafiast? Ma unistasin kunagi asiaadiga nikkumisest. See karvane tuss ja nende nunnu olek erutas täiega kui ma olin circa kuskil 18. Karvane tuss ei eruta enam aga nunnundus on endiselt jäänud.
Tänapäeval sheivivad kõik.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar