Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumori di Spogliatoio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ta toodab tasulist sisu. Google addsid on olemas.

Mina ei saa aru, miks ma pean nä'gema neid linke, millel mina ei kliki kunagi ja mis mind segavad (segavad ka tekstid" antud kasutaja avaldatu on blokeeritud")? Kas chac ei suuda tõesti ilma soccernetita minna rumori lehele? Lisaks kui ma ei taha spämmi näha, siis ei tähenda, et spämmi sisu nautimine oleks chacile keelatud.

Teine pool ongi selles, et millal piir tõmmatakse? Rumori ja ÕL juba on. Juba segavad osaliselt. Kui nad kaovad spämmina igast teemast, ja koonduks nt ühte kindlasse, siis võidaks kõik. Chac leiab oma tee siiski rumori lehele, Realking aga ei peaks koguaeg scrollima alla teemadest, mis teda ei huvita ja mis talle infot ei anna.

Ehk ühendame kuidagi need, kes tahavad saada ühendatud ja ärme häiri teisi?

Kommentaar

Tal oma teema nüüd ju, kaua te selle pärast lärmate. Viimasel ajal Soccerneti foorumit lugedes on tema blogipostituste ümber käiv trall põhiteema.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

mille üle me üldse vaidleme?
        nii rumori kui õhtulehe ajakirjanik kirjutavad ja lingivad siia sisu - konkreetselt jalgpallist. jalgpallist jalgpallifoorumisse.
        loeb keegi seda või ei loe - igaühe oma asi. ka nende linke klikkan ainult siis kui konkreetne teema mind huvitab (huupi pakkudes võibolla 30-50% linkidest). kui mind teema ei huvita, lähen mööda ja ei nuta et miks mulle näidatakse asju millest mul on ükskõik (või pole sel ajahetkel lihtsalt aega lugeda).

jah ma võin iga kord kui ma tahan lugeda jalgpallist - minna õhtulehe webi ja otsida kas sinna on äkki midagi uut ja mulle huvitavat tekkinud või ei ole. enamasti ei ole. ja rumoriga samamoodi. postimees, epl, err,... ja ilmselt võin veel minna 5.ndale või 10.ndale webilehele ja seal mõnuga ja pikalt navigeerida.... ilmselt mõni soovitab mul lisaks FB, twitteri, google+ ja maeitea mille konto ka veel teha.

aga ma lollilt ja järjekindlalt eelistaksin seda kõike saada ühest konkreetsest kohast - näiteks soccernetist - ilma et ma tunneks - midagi olulist ja lugemisväärset jäi 2 silma vahele.
        kumb on tüütum - skrollida 1 kohta või skrollida 10 erinevat kohta?

jah, noh, põhjus miks ma üldse sel teemal sõna võtma hakkasin pole mitte see vaid märksa sisulisem - mille pagana pärast võetakse siin "peksta" neid kes midagi jalgpalli heaks teevad. pakub keegi kvaliteetsemat ingliskeelset ülevaadet eesti jalgpallist? minu meelest mitte. ja vaadates ERR'i sündmusi, ka lähiajal seda ei juhtuma ei hakka. seepärast - normaalne oleks aidata seda teha või siis panna püsti oma konkureeriv blogi vms.
        suhtumise küsimus - kas töötad poolt või vähemalt ei sega. aga töötada vastu, milleks küll?

ps.
        google ads'ide argumendist ei saanud üldse aru, mis see siia puutub. sul pensionifondis palju google aktsiaid ja mures nende käekäigu pärast vms?
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Ma ei tea ka mille üle me vaidleme. Sina proovid selgitada, et rumori puhul on tegu hea spämmijaga. Mina proovin selgitada, et tegu on sinu jaoks hea spämmijaga ja minu jaoks tüütu spämmijaga. Späm on see nii või naa ja nende eesmärk on saada sind nende lehele. Kui tahad rumori lehte lugeda, siis on sul selleks võimalus ja neid linke siit pole vaja.

Ma juba hakkan ennast kordama ja ei viitsi sel teemal enam vaielda. Tal on enda teema olemas ja oleks väga tore, kui ta lingid jäävad sinna. Kui on aga asjalik jutt, kirjutagi vabalt igale poole, lihtsalt ilma lingita. Postitused stiilis, et tema avastab ja tema teab, aga loe lingist edasi, on späm!

Kommentaar

Ossa juudas...nii palju liiva ja esimese maailma probleemid! Spam oleks see, kui ta su mailile neid linke saadaks. Kui foorumi bossud ei ole Rumori poste kustutanud, siis j2relikult ei ole ka spamiga tegu...aeg minna end tyhjaks raputama ja eluga edasi liikuda!

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
              Ossa juudas...nii palju liiva ja esimese maailma probleemid! Spam oleks see, kui ta su mailile neid linke saadaks. Kui foorumi bossud ei ole Rumori poste kustutanud, siis j2relikult ei ole ka spamiga tegu...aeg minna end tyhjaks raputama ja eluga edasi liikuda!
              "Electronic spamming is the use of electronic messaging systems to send unsolicited bulk messages (spam), especially advertising, indiscriminately. While the most widely recognized form of spam is e-mail spam, the term is applied to similar abuses in other media: instant messaging spam, Usenet newsgroup spam, Web search engine spam, spam in blogs, wiki spam, online classified ads spam, mobile phone messaging spam, Internet forum spam, junk fax transmissions, social spam, television advertising and file sharing spam. It is named after Spam, a luncheon meat, by way of a Monty Python sketch in which Spam is included in every dish"

Kommentaar

no nii lolliks ka ei maksa minna.
                järgmiseks kuulutab mõni friik kõik jalgpall.ee pealt tulevad lingid spämmiks (nad ju ka täiesti üheselt reklaamivad LHV panka ja A le Coq'i vist). definitsiooni järgi nad seda ju on.
                või siis lingid postimehe/delfi/ERR otseülekannetele - on ka späm.
                päris kole ja hirmutav maailm.
                Seisan üksi mere ääres
                jalas kollased sandaalid
                valged, merevahust sääred
                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas realking Vaata postitust
                  Ma ei tea ka mille üle me vaidleme. Sina proovid selgitada, et rumori puhul on tegu hea spämmijaga. Mina proovin selgitada, et tegu on sinu jaoks hea spämmijaga ja minu jaoks tüütu spämmijaga. Späm on see nii või naa ja nende eesmärk on saada sind nende lehele. Kui tahad rumori lehte lugeda, siis on sul selleks võimalus ja neid linke siit pole vaja.

Ma juba hakkan ennast kordama ja ei viitsi sel teemal enam vaielda. Tal on enda teema olemas ja oleks väga tore, kui ta lingid jäävad sinna. Kui on aga asjalik jutt, kirjutagi vabalt igale poole, lihtsalt ilma lingita. Postitused stiilis, et tema avastab ja tema teab, aga loe lingist edasi, on späm!
                  Mind tüütab näiteks pidev nutt Rumori üle rohkem, kui tema lingid. Blokime siis sinu ka ära?
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

24.05.2014 Kalevi staadionil toimus ajalooline konverents, millest võtsid osa kõik kellele ei meeldi Angelo postitused. Konverentsi käigus jõudsime Angeloga selleni, et ta loob siis oma teema ja ei tee enam ristpostitusi jne. Nagu me näeme Angelo peab kokkulepitust osaliselt kinni. Selles mõttes, et konverentsi korraldaja palusid, et ta postitaks ainult enda loodud teemasse.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                      Mind tüütab näiteks pidev nutt Rumori üle rohkem, kui tema lingid. Blokime siis sinu ka ära?
                      Mina võtsin esimest korda sel teemal sõna. Kui aga kurtmine on pidev, siis tähendab, et neid isikuid on veel. Seega hakka blokkima. Nagu ma näen, siis asjale leiti lahendus. Ja väga mõistlik lahendus. Mitte pea liiva alla peitmise teel nagu elx ja chac siin proovisid promoda. Angelo võiks võitta igas teemas sõna, keegi pole sellest kunagi rääkinud. Lingi postitamine ehk spämm jäägu aga palun mujale.

Kommentaar

Algselt postitas realking Vaata postitust
                        Mina võtsin esimest korda sel teemal sõna. Kui aga kurtmine on pidev, siis tähendab, et neid isikuid on veel. Seega hakka blokkima. Nagu ma näen, siis asjale leiti lahendus. Ja väga mõistlik lahendus. Mitte pea liiva alla peitmise teel nagu elx ja chac siin proovisid promoda. Angelo võiks võitta igas teemas sõna, keegi pole sellest kunagi rääkinud. Lingi postitamine ehk spämm jäägu aga palun mujale.
                        Jah, loomulikult ma iga päev promosin siin seda.. heh. Ja kui lahendus on juba olemas, mida siis enam nutta?
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Ma arvan, et neil kes käivad PL mänge vaatamas on väga hea võimalus estaadiol kohata Angelot. Juhul kui trehvate, siis öelge välja kõik mis arvate tema nn loomingutest. Nagu tegime kord meie oma konverentsil.

Edu kõigile!

P.S. Tabamatuks jääb see keda ei taheta tabada

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                            Jah, loomulikult ma iga päev promosin siin seda.. heh. Ja kui lahendus on juba olemas, mida siis enam nutta?
                            Troll, ära tõmble enam

Kommentaar

Kui ma vaatan Itaalia lippu siis ma näen, et see on äravahetamiseni sarnane selle lipuga mis oli Itaalis Mussolini ajal. Kui ma loen RDS teksti siis mul on selline tunne et tegemist on mõne kreemlimeelse isikuga, kelle ülesandeks on sõimata meid fašistideks ja tuua siia vene tankid annekteerida Ida-Viru ja luua hashtag #narvanaša

Kommentaar

Algselt postitas Wironia Vaata postitust
                                Kui ma vaatan Itaalia lippu siis ma näen, et see on äravahetamiseni sarnane selle lipuga mis oli Itaalis Mussolini ajal. Kui ma loen RdS teksti siis mul on selline tunne et tegemist on kreemlimeelse isikuga, kelle ülesandeks on sõimata meid fašistideks ja tuua siia vene tankid annekteerida Ida-Viru ja luua hashtag #narvanaša
                                Alex Scheperin,

This is a slanted statement.

I invite you to remove immediately.

If you lost 4000€ because you became Tammeka CEO and it got broke by myself as a piece of news, it's not my fault. As explained, it was not a lie I broke, but a true fact you also confirmed later.
                                This is how it works in journalism, if you cannot accept it then just dedicate yourself to your shady import/export business between the Balkans, where you come from, and the Baltics, where you want to be desperately accepted.

I thought we talked about this and clarified. However, you still have regrets I can see and keep going on personal attacks.
                                If you carry on this way, I'll be compelled to make a call to your CEO, Veiko Kampura, and sort this out once and forever as I am getting tired about this.

Rgds.
                                Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                                Premium Liiga Clubs News
                                Facebook
                                Twitter

Kommentaar

Working...
                                X