Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Rumori on võtnud pühaks eesmärgiks staadionitele kord ja vaikus saavutada. Muidu käivad koha peal ja teda ei loe keegi.
Nüüd on vähemalt teada, et fännindustest ei tea ta midagi.
Ma ei ole ming serveri ekspert ega piletimüüja spetsialist, aga see kõik kõlas nagu 2011 mäng vastu Iirimaa.
Läksin Kristiine Keskusesse proovima ainult üks pilet osta, ja see oli tulemus: http://www.rumodispo.com/eesti-koond...nd-ticket-sale
Miks sa ei või foorumisse lihtsalt kirjutada, mis juhtus?
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Miks sa ei või foorumisse lihtsalt kirjutada, mis juhtus?
Miks sa ei võiks tänulik olla, et mõni inimene eesti jalgpallist ja jalgpalluritest ka normaalseid informatiivseid uudiseid kirjutab? Mis sest, et vastu tahab clicki saada (et sponsoritelt raha saada obv). Erinevalt postimehest ja ohtulehest on rumori palju adekvaatsem. Imo.
Miks sa ei võiks tänulik olla, et mõni inimene eesti jalgpallist ja jalgpalluritest ka normaalseid informatiivseid uudiseid kirjutab? Mis sest, et vastu tahab clicki saada (et sponsoritelt raha saada obv). Erinevalt postimehest ja ohtulehest on rumori palju adekvaatsem. Imo.
Mul ei ole midagi rumori vastu. Väga õiget asja teeb. Lihtsalt see siin on jalgpallifoorum. Ma saan aru, et mingeid uudiseid jagad veel linkidena, aga ta hakkas rääkima mis temaga juhtus piletit ostes ja foorumis räägitakse jutt ära, mitte ei suunata teise keskkonda edasi lugema. Kuskilt jookseb ju piir. See oleks ju absurdne, kui kõik vennad alustavad oma lauset ja siis panevad lingi, et loe a la mu blogist edasi. Asja tuum peaks ikka foorumipostis olema.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Ma seletan, me ei pea selle pärast kakeldama.
Oli pikk jutt. Tulin koju ja panin kohe kirjas inglise keeles, mulle mugavam.
Kui postitan siin inglise keeles, mingi riigikaitsija mõliseb. Olgu, teen oma artikkel (ajakirjanikuna) meie veebilehes nagu iga ajakirjanik teeb ja seletan mõned asjad eesti keeles siin linkiga.
Stop.
Teemarisustamise pärast vabandan, aga praegu taas aktiveerunud rumoridehuiatoia-saaga valguses meenus, kuidas üks psühholoogiamagistrist tuttav, kes ka Soccernet'i ja selle foorumit loeb, saatis mulle kord ühes online-vestluses, kus arutasime tollal foorumis käimas olnud sõda "Palmeri vs tühmakad eesti vutifännid, kes ei saa aru, mis hea on", ühe vahva pildi. Saadetud pildi kommentaariks oli umbes, et "ma vaatan seda lahingut ametialase huviga ja Palmeri on praegu täpselt sellises staadiumis osapool."
Pilt oli selline:
See viimane Palmeri vastus Ericbanale tõi lihtsalt selle loo jälle meelde.
Teemarisustamise pärast vabandan, aga praegu taas aktiveerunud rumoridehuiatoia-saaga valguses meenus, kuidas üks psühholoogiamagistrist tuttav, kes ka Soccernet'i ja selle foorumit loeb, saatis mulle kord ühes online-vestluses, kus arutasime tollal foorumis käimas olnud sõda "Palmeri vs tühmakad eesti vutifännid, kes ei saa aru, mis hea on", ühe vahva pildi. Saadetud pildi kommentaariks oli umbes, et "ma vaatan seda lahingut ametialase huviga ja Palmeri on praegu täpselt sellises staadiumis osapool."
Pilt oli selline:
See viimane Palmeri vastus Ericbanale tõi lihtsalt selle loo jälle meelde.
Oi, tuleb Se(e)n välja pärast vihma.
Kaineks magama ja homme kõik korras (varsti trammi tööd läbi ja said ka hommikul pikemalt magama).
Sügan siin kukalt ja mõtlen, et see on ju "Läbu" teema. Vaadates mida siia läbi ajaloo postitatud on, ei tohiks Rumori teema kuidagi kellelegi ette jääda, ükskõik siis mida siin ka ei kirjutata.
Kommentaar