Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumori di Spogliatoio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elx Vaata postitust
    Sügan siin kukalt ja mõtlen, et see on ju "Läbu" teema. Vaadates mida siia läbi ajaloo postitatud on, ei tohiks Rumori teema kuidagi kellelegi ette jääda, ükskõik siis mida siin ka ei kirjutata.
    Ära muretse. Tal on mitu teemat.

Kommentaar

Pidasingi silmas just siinset teemat.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
        Sügan siin kukalt ja mõtlen, et see on ju "Läbu" teema. Vaadates mida siia läbi ajaloo postitatud on, ei tohiks Rumori teema kuidagi kellelegi ette jääda, ükskõik siis mida siin ka ei kirjutata.
        Postid on siia ümber tõstetud.

Kommentaar

Rumori pani korralikult ämbrisse jälle

Kommentaar

Mul on kahju, et ma hr Realkinga ootusi petma pidin ja ei viskunudki tema ootuste kohaselt palja rinnaga ambrasuurile. Lugesin itaallase juttu vist ühena esimestest ja küsimusi tekitas see kohe. Kuskohas asus selles konstruktsioonis mingigi loogika, ei adunud ma kuidagi ja sestap hoidsin ka suu kinni. Olnuks see kõik tõde, olnuks asi hukkamõistu väärt, see on selge ja paraku oleksin ka siis lugupeetud Realkinga ootusi petnud.

Alaliidu president 3.Bundesliga punase laterna klubilt temale mittekuuluvate mängijaõiguste eest raha pressimas... No ei kõla kuidagi, võta kust otsast tahad. Mingi selgus on selles asjas praegu majas, kuigi sigahuvitav oleks teada, mis ja kes selle asja taga siis ikkagi olid.

Mis on minu jaoks isiklikult selge, on see, et lugupeetud itaallasest isehakanud "ajakirjanik", ma vabandan väljenduse eest, sittus end minu jaoks lõplikult täis. Esiteks ei ole see esimene kord, kui kodanik on skandaalijahil, Floraga seoses tean vähemalt üht äärmiselt jaburat lugu tema "väljaandega" seoses veel, mis küll vist õnneks artikliks ei vormunud, kuid oli siiski nii idiootne, et terve mõistus tõrkus seda uskumast, kui kuulsin. Ei hakka seda siin pikemalt enam lahkama. Antud juhul viskas Palmeri kõikevarjutavas skandaalijanus solgiämbri õhku ja jooksis ise nurga taha piiluma, et kuhu ja kelle pihta maandub. Muidu poolearulise õhinaga igale poole oma nina toppiv žurnalist ei suutnud - või noh, nimetame asju õigete nimedega - ei tahtnud sellist skandaalimaigulist infot evides telefoni või elektripostkasti kätte võtta, et Pohlakult kommentaari küsida. Asi oleks mingi määrani lahenenud märksa kiiremini ja ilma asjatute emotsioonide ja Delfi pealkirjadeta. Mingi määrani ütlen seepärast, et reaalselt on ju ikkagi teadmata, kelle initsieeritud see jura üldse on.

Et asi selge oleks, siis olgu öeldud, et samamoodi oleks minu silmis oma kummikud täis lasknud see totakas tabloidkultuuri importija ka siis, kui oleks sarnase loo üllitanud ükskõik millise teise Eesti klubi või inimese kohta. Kurat, sõbrad, nii lihtsalt ei tehta, olgu Pohlak, Flora või Jõhvi või Uugametsa FC loo subjektideks.

Eks lähipäevad toovad ses teemas nüüd veel palju põnevust ja ilmselt ka emotsioone. Saame näha. Sorry, Realking, olen vist pehmoks muutunud.

Kommentaar

Kuna eelmisel nädalal mitte ühtegi meedia vahendas et Regensburgil oli huvi Subbotini vastu, vahemalt nüüd teame et see oli reaalne ja mitte ainult Rumori kuulujutt. Hea töö eesti ajakirjanikud!
              Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
              Premium Liiga Clubs News
              Facebook
              Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
                Kuna eelmisel nädalal mitte ühtegi meedia vahendas et Regensburgil oli huvi Subbotini vastu, vahemalt nüüd teame et see oli reaalne ja mitte ainult Rumori kuulujutt. Hea töö eesti ajakirjanikud!
                Pole esmakordne kui pelgalt huvist ei kirjutata-räägita ja ausalt öeldes, mind isiklikult need huvid ka ei huvita, mind huvitab rohkem kui reaalse lepinguni jõutakse.
                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Ei maksa Rumori unenägudele tähelepanu pöörata!

Kommentaar

Ma ka Flora fännidega enam ei sekka. On asjad et ei saa muuta. Jobud olete, ja jobud jääte.
                    Premium Liiga Clubs News
                    Facebook
                    Twitter

Kommentaar

Angelo, ma ei ole seni viitsinud sinu samasugustele postitustele vastata, sest mis sellest ikka kasu on, aga praegu tuli tuju. Palun jäta ükskord ometi see enda vastandamine "eesti ajakirjanikele" ja enda kuidagi paremaks või kõrgemaks pidamine. Eesti päevalehed ja uudisteportaalid ei saa ega taha üldiselt avaldada kuulujutte ja kõlakaid ning lugusid sellest, et keegi võib-olla hakkab kuhugi minema. Sul kui sõltumatul ajakirjanikul on see võimalus ja ole lahke, kasuta siis seda.

Samamoodi on sinul võimalus ennast pühendada täielikult Eesti jalgpallile, samas kui lehetoimetuste kirjutame-kõigest-kõike spordiajakirjanikel (mitte jalgpalliajakirjanikel!) seda luksust pole. Muide, ka sina (või vist oleks õigem öelda, et sina ja su kaasautorid) teed tegelikult faktidega päris palju vigu, kui ma võtan aluseks kas või lõppenud hooaja meistriliiga eelvaated ja ülevaated. Ma võiksin samamoodi käia foorumis ilkumas, et "hea töö itaallane". Aga ma ei näe mingit vajadust seda teha, sest esiteks tuleb kõigil eksimusi ette ja teiseks on su blogi üks väga tänuväärne ja tervitatav nähtus, kuna sunnib teisi ka rohkem pingutama.

Aga palun jäta ükskord ometi see enda kiitmine teiste mahategemise kaudu. On meeldivam sul ja on meeldivam teistel.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                        Mul on kahju, et ma hr Realkinga ootusi petma pidin ja ei viskunudki tema ootuste kohaselt palja rinnaga ambrasuurile. Lugesin itaallase juttu vist ühena esimestest ja küsimusi tekitas see kohe. Kuskohas asus selles konstruktsioonis mingigi loogika, ei adunud ma kuidagi ja sestap hoidsin ka suu kinni. Olnuks see kõik tõde, olnuks asi hukkamõistu väärt, see on selge ja paraku oleksin ka siis lugupeetud Realkinga ootusi petnud.

Alaliidu president 3.Bundesliga punase laterna klubilt temale mittekuuluvate mängijaõiguste eest raha pressimas... No ei kõla kuidagi, võta kust otsast tahad. Mingi selgus on selles asjas praegu majas, kuigi sigahuvitav oleks teada, mis ja kes selle asja taga siis ikkagi olid.

Mis on minu jaoks isiklikult selge, on see, et lugupeetud itaallasest isehakanud "ajakirjanik", ma vabandan väljenduse eest, sittus end minu jaoks lõplikult täis. Esiteks ei ole see esimene kord, kui kodanik on skandaalijahil, Floraga seoses tean vähemalt üht äärmiselt jaburat lugu tema "väljaandega" seoses veel, mis küll vist õnneks artikliks ei vormunud, kuid oli siiski nii idiootne, et terve mõistus tõrkus seda uskumast, kui kuulsin. Ei hakka seda siin pikemalt enam lahkama. Antud juhul viskas Palmeri kõikevarjutavas skandaalijanus solgiämbri õhku ja jooksis ise nurga taha piiluma, et kuhu ja kelle pihta maandub. Muidu poolearulise õhinaga igale poole oma nina toppiv žurnalist ei suutnud - või noh, nimetame asju õigete nimedega - ei tahtnud sellist skandaalimaigulist infot evides telefoni või elektripostkasti kätte võtta, et Pohlakult kommentaari küsida. Asi oleks mingi määrani lahenenud märksa kiiremini ja ilma asjatute emotsioonide ja Delfi pealkirjadeta. Mingi määrani ütlen seepärast, et reaalselt on ju ikkagi teadmata, kelle initsieeritud see jura üldse on.

Et asi selge oleks, siis olgu öeldud, et samamoodi oleks minu silmis oma kummikud täis lasknud see totakas tabloidkultuuri importija ka siis, kui oleks sarnase loo üllitanud ükskõik millise teise Eesti klubi või inimese kohta. Kurat, sõbrad, nii lihtsalt ei tehta, olgu Pohlak, Flora või Jõhvi või Uugametsa FC loo subjektideks.

Eks lähipäevad toovad ses teemas nüüd veel palju põnevust ja ilmselt ka emotsioone. Saame näha. Sorry, Realking, olen vist pehmoks muutunud.
                        Rant, rant, rant, rant...
                        Premium Liiga Clubs News
                        Facebook
                        Twitter

Kommentaar

Nii, siin on kõik lugu ja teadanne Saksamaalt ka: http://www.rumodispo.com/transfersne...r-blizz-pohlak
                          Rumori jama ei aja, aga samal ajal pole kellegi jalamatt.
                          Premium Liiga Clubs News
                          Facebook
                          Twitter

Kommentaar

Nii, siin on kõik lugu ja teadanne Saksamaalt ka: http://www.rumodispo.com/transfersne...r-blizz-pohlak
                            Rumori jama ei aja, aga samal ajal pole kellegi jalamatt nagu keegi siin. Iseseisvalt edasi.
                            MAI DIFESI, MAI ARRESI.
                            Premium Liiga Clubs News
                            Facebook
                            Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                              DELFI artikkel

"Umbes kaks nädalat enne katseaega teatas Subbotini ja Levadiaga kontakti loomist vahendanud koostööpartner meile, et teiste osapoolte, Levadia ja Eesti Jalgpalli Liidu vahel oli huvide konflikt, mille väidetavalt põhjustas meie testikutse. Lisaks teatas meie koostööpartner, et Subbotini võimalikust üleminekust püüavad kasu lõigata erinevad huvigrupid. Taolise informatsiooni tõttu eemaldusime otsekohe Subbotiniga lepingu sõlmimisest, sest taoline äri tundus olevat ebausaldusväärne."

Mingit selgust küll ei tulnud klubi ametlikust vastusest. Pigem läks veel segasemaks! Mis huvitekonflikt saab olla EJL-il ja Levadial Subbotini testima mineku juures? Kui vahendaja valetab, siis miks pakkuda mängijat ja pärast hakata mingeid lugusid välja mõtlema? Kas vahendaja üritas agendist mööda minna ja too pani veto peale ning pärast üritas vahendaja vassimisega kliendi silmis mainet hoida? Miks räägivad agent ja Saksa klubi erinevat juttu?

Kus iganes see tõde pole, fakt on see, et Subbotini väljamaale saamise lootusele mõjus see umbes sama hästi kui tema mängupilt Jordaania vastu..
                              Küsi Delfi Sporditoimetaja ja artikli autori käest, Hr. Andres Vaher. Mees on tuntud ja austatud ajakirjanik, aga talle piisab copy+paste e-mail'ilt teha ja mitte küsimused küsida (ehk, töötama ajakirjanikuna).
                              Tema artikel, tema mure. Töö tema asemel ma ei saa teha.
                              Premium Liiga Clubs News
                              Facebook
                              Twitter

Kommentaar

Küsi Delfi Sporditoimetaja ja artikli autori käest, Hr. Andres Vaher. Mees on tuntud ja austatud ajakirjanik, aga talle piisab copy+paste e-mail'ilt teha ja mitte küsimused küsida (ehk, töötama ajakirjanikuna).
                                Tema artikel, tema mure. Töö tema asemel ma ei saa teha.
                                ...aga ta lihtsalt kopeerib mida ma teen: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=70182431
                                Kuidas ta teab et Hahn on puhkusel? 3...2...1... http://www.rumodispo.com/transfersne...r-blizz-pohlak
                                Tõeline tropp.
                                Premium Liiga Clubs News
                                Facebook
                                Twitter

Kommentaar

Working...
                                X