Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Kommentaar
-
See oleks võimalik mitte siis, kui Maa on lapik, vaid ilmselgelt peab Maa olema kauss. Või hoopis see variant, et ikkagi kera aga me elame selle kera sees. Ma muidugi ei tea kuidas päike loojuda saab.. aga las selle keegi teine välja mõelda.BVB - VaprusKommentaar
-
Ilmselt mäletab enamik eestlasi, kus nad olid ja mida tegid, kui esmalt kuulsid uudist, et parvlaev Estonia on põhja läinud. Aasta oli 1994 ja kuigi mina olin siis alles varajases teismeeas, mäletan väga selgelt, et kohe hakkasid liikuma ka kuuldused valitsuse vandenõust. Mitte keegi mu sõpradest ei uskunud, et laev tormise ilma tõttu põhja läks, […]
Selgub, et Estonia lasti põhja hoopis seepärast, et tappa 69 Rootsi politseinikku, kes omakorda teadsid tõde Olaf Palme mõrvamisest
Kommentaar
-
Tema CV on ka hea. Olen Rootsi klemm ja uurin JFK mõrvamist...http://www.telegram.ee/nwo/2-nadala-...-katastroofist
Selgub, et Estonia lasti põhja hoopis seepärast, et tappa 69 Rootsi politseinikku, kes omakorda teadsid tõde Olaf Palme mõrvamisest
Kommentaar
-
artikli algus oli isegi huvitav, aga kui hakkasid samad põhjused korduma aina tihemini ja tihemini, siis mul tuli silme ette kohe tavaline mormooni misjonär, kellel läheb mõistus pärast u viie minutilist vestlust lukku ja ta hakkab otsast peale.
ehk jääb selgusetuks, kellel siin ajud ära pestud on.tell your mother, we are hooligans!Kommentaar
-
Hea, et siin on selline teema olemas.
Terroriakti Venemaal korraldas FSB või loodi soodsad tingimused FSB poolt?
Eesmärk karmistada seadusi, mis reguleerivad avalikke kogunemisi, tingituna üha sagenevatest protestidest Venemaal.
Kui reaalseks keegi sellist vandenõuteooriat peab?Kommentaar
-
Mina pakun parema variandi. Tegu oli tšetšeeni homode rünnakuga, mistõttu neid ka eelmine nädalavahetus vahistati. Miks ajaliselt ei klapi? Ajavööndid ongi erinevad!Hea, et siin on selline teema olemas.
Terroriakti Venemaal korraldas FSB või loodi soodsad tingimused FSB poolt?
Eesmärk karmistada seadusi, mis reguleerivad avalikke kogunemisi, tingituna üha sagenevatest protestidest Venemaal.
Kui reaalseks keegi sellist vandenõuteooriat peab?Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar