Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• xxD
    replied
    Algselt postitas purgeenius Vaata postitust
    Vaadake hetkel taevasse. Kenad tihedad triibud olid ja nyyd juba hajuvad.

Cloud seedingut on juba teostatud päris pikka aega. Targemad delfininad peavad seda vandenõuteooriaks.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Vaadake hetkel taevasse. Kenad tihedad triibud olid ja nyyd juba hajuvad.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Vahetult pärast seda, kui Eestis pannakse nurgakivi läbi aegade liberaalseimale koalitsioonile, teatavad teadlased võimekusest kahe bioloogilise isaga järglasi toota:

Kokkusattumus? Mina ei usu!
    No Soomes just öeldi, et on kohustus keelata õpilastöö, kui põhikooli jumbu kirjutab vihiku servale "on ainult kaks sugu"

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Vahetult pärast seda, kui Eestis pannakse nurgakivi läbi aegade liberaalseimale koalitsioonile, teatavad teadlased võimekusest kahe bioloogilise isaga järglasi toota:

Kokkusattumus? Mina ei usu!

Leave a comment:

• vtp
    replied
    BTC on diversioon. Nagu UA93.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    Pekki, pidin selle teema guugeldades üles otsima, sest raudidas on selle autor vist ja tema kunsti mulle enam ei kuvata.

Enivei, teooria selline, et krüptopoisid tegid kunagi plokiahelad töötõendusele selleks, et Nvidia ja AMD kõvasti rahhi paremate GPUde arendamisele paneks. Nüüd viiakse kõik panusetõendusele üle, et tipptasemel GPUde nõudlus kaoks, hind tuleks alla ja saaks normilt GTA 6te pelada. Võtke või jätke.
    btc jääb ju pow peale edasi. vitalik tahab gtad pelada

Leave a comment:

• kaala
    replied

Vandenõuteooriad peavadki veits umbluud olema, muidu nähakse läbi ju.
    Palju lihtsam teooria on - krüpto tegi putin, sest blablabla. Mitte keegi ei näe läbi.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust

Kas oleks võimalik seda ka eesti keelde tõlkida?
    Vandenõuteooriad peavadki veits umbluud olema, muidu nähakse läbi ju.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Pekki, pidin selle teema guugeldades üles otsima, sest raudidas on selle autor vist ja tema kunsti mulle enam ei kuvata.

Enivei, teooria selline, et krüptopoisid tegid kunagi plokiahelad töötõendusele selleks, et Nvidia ja AMD kõvasti rahhi paremate GPUde arendamisele paneks. Nüüd viiakse kõik panusetõendusele üle, et tipptasemel GPUde nõudlus kaoks, hind tuleks alla ja saaks normilt GTA 6te pelada. Võtke või jätke.
    Kas oleks võimalik seda ka eesti keelde tõlkida?

Leave a comment:

• vtp
    replied

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Keegi ise ka mönda vandenöud usub? tunnistage üles!

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Tormiiilid, tugevad tuulepuhanagud on tegelikult tulnukate Siil, Zapad kus nad harjutavad madallendu.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Ma mõtlen, et kui tuleks välja, et Terviseameti külmlao probleem oli pikaajalisem ning inimestele on aastaid manustatud halvaks läinud vaktsiine, siis võib seal peituda põhjus, miks nii palju vaktsiinivastaseid on aastatega tekkinud.
    On kuskil andmeid, et vaktsiinivastaseid tekib juurde? Või vastupidi?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas purgeenius Vaata postitust
    jumal teab kas või kui palju see seal kõikus.
    Seda ei tea mitte jumal, vaid süsteemi logi.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    See ladu valmis 2017 aastal ja seega need, kes süstida hetkel ei taha ei ole opakad vaktsiinikahjustusest, vaid muudel põhjustel.
    Küll hoiti seal 4 aastat laste vaktsiine. On välja öeldud, et temperatuur oli nõutud hoidmistemperatuuri piires, aga jumal teab kas või kui palju see seal kõikus. Toit vähemalt ei kannata just temperatuuri kõikumist - loodame, et kohupiima seal ei hoitud.

Leave a comment:

Working...
X