320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustEnamus tegevused seal on ju jumala normaalsed, tõsiselt. Mida sa siis teha tahaksid? Kooli ei lähe, tööd ei leia, sitad sõbrad, raha ei säästa? Põhimõtteliselt sittagi teha ei taha, elu on sitt ja siis on riik süüdi jah? Paku välja, millised on reaalsed alternatiivid - huviga loen.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMiks küsida küsimusi mille vastused sind absoluutselt ei huvita? Siin saab ainult näidata et on olemas ka teine suund, aga kui ikka keegi tahab nii väga Taavi ja Siimu ori olla ja on veel pealekauba selles olukorras õnnelik, siis on kõik õige.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustEnamus tegevused seal on ju jumala normaalsed, tõsiselt. Mida sa siis teha tahaksid? Kooli ei lähe, tööd ei leia, sitad sõbrad, raha ei säästa? Põhimõtteliselt sittagi teha ei taha, elu on sitt ja siis on riik süüdi jah? Paku välja, millised on reaalsed alternatiivid - huviga loen.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustEnamus tegevused seal on ju jumala normaalsed, tõsiselt. Mida sa siis teha tahaksid? Kooli ei lähe, tööd ei leia, sitad sõbrad, raha ei säästa? Põhimõtteliselt sittagi teha ei taha, elu on sitt ja siis on riik süüdi jah? Paku välja, millised on reaalsed alternatiivid - huviga loen.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
ärge käige tööl, vaid looge väärtust.
ärge käige tööl, vaid tehke seda, mis teile tõeliselt meeldib ja küsige selle eest tasu.
ärge käige tööl, vaid püüelge oma unistuste poole.
töö on negatiivse maiguga sõna... "ahh ma pean jälle tööle minema" "sry ma ei saa tulla ma tööl" jne, nii kaua kui tehakse asju, mis on vastukarva, mis ei tekita elevust, ei pane verd käima, nii kaua ongi see "tööl käimine"
minu teooria see ainult. asi on häälestuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustmis on teine suund? mind huvitab päriselt ka. Kui on reaalne alternatiiv tööl käimisele siis mis mul saab selle vastu olla.Algselt postitas elx Vaata postitustMis teema selle tekstiga üldse on? Mingi mantra? Sattusin peale mingi sõbra-sõbra samasisulisele postile FB-s, mida (kanepi aktivistist, vandenõuteoreetikust) sõber laikinud oli. Seal posti ees oli veel, et tüdruk elas oma vanematega. Ma saan aru, et alternatiiv ongi teiste kulul elada. Samas ma ei süüdista teda, kui ikka elus sitasti läheb, siis võibki selline teema huvi pakkuma hakata. Ja ikkagi.. alternatiiv on vaid metsa korilusest elama minna või elada parasiidina kellegi ülalpeetavana.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustooo jank saab pihta, saate teie ka või
ma olen mingi milestone?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar