Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • mjaasa
    Eesti koondislane
    • Mar 2005
    • 5394

Mis juhtus Venemaal alla kukkunud lennukiga?

Neile, kes mõistavad vene keelt.
    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• urmar
      Sõltumatu mõtleja
      • May 2005
      • 9315

Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
      Mis juhtus Venemaal alla kukkunud lennukiga?

Neile, kes mõistavad vene keelt.
      päris huvitav konstruktsioon on välja mõeldud, lisaks niipalju, et kuna lennuk pigem rammis betooni ja oli plahvatus, siis oleks mingi augu moodi asi võinud ka tekkida ja jäänuseid oli tõesti vähevõitu seal maas. Ilmselt valis autor välja just selliseid kaadreid, mis tema teooriasse sobivad.

Kommentaar

• Tofoa
        cantankerous
        • Aug 2026
        • 18350

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• mjaasa
          Eesti koondislane
          • Mar 2005
          • 5394

Urmar, kas fsb kirjutas sulle, et sa oma esialgset postitust muutsid?
          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• count
            Forza Italia since 94!
            • Oct 2003
            • 5958

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

• Jeti88
              Eesti koondislane
              • Feb 2005
              • 2453

Algselt postitanud kasutaja count poolt
              Enamus tegevused seal on ju jumala normaalsed, tõsiselt. Mida sa siis teha tahaksid? Kooli ei lähe, tööd ei leia, sitad sõbrad, raha ei säästa? Põhimõtteliselt sittagi teha ei taha, elu on sitt ja siis on riik süüdi jah? Paku välja, millised on reaalsed alternatiivid - huviga loen.
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

• count
                Forza Italia since 94!
                • Oct 2003
                • 5958

Algselt postitanud kasutaja Jeti88 poolt
                Enamus tegevused seal on ju jumala normaalsed, tõsiselt. Mida sa siis teha tahaksid? Kooli ei lähe, tööd ei leia, sitad sõbrad, raha ei säästa? Põhimõtteliselt sittagi teha ei taha, elu on sitt ja siis on riik süüdi jah? Paku välja, millised on reaalsed alternatiivid - huviga loen.
                Miks küsida küsimusi mille vastused sind absoluutselt ei huvita? Siin saab ainult näidata et on olemas ka teine suund, aga kui ikka keegi tahab nii väga Taavi ja Siimu ori olla ja on veel pealekauba selles olukorras õnnelik, siis on kõik õige.

sigpic

Kommentaar

• Jeti88
                  Eesti koondislane
                  • Feb 2005
                  • 2453

Algselt postitanud kasutaja count poolt
                  Miks küsida küsimusi mille vastused sind absoluutselt ei huvita? Siin saab ainult näidata et on olemas ka teine suund, aga kui ikka keegi tahab nii väga Taavi ja Siimu ori olla ja on veel pealekauba selles olukorras õnnelik, siis on kõik õige.
                  mis on teine suund? mind huvitab päriselt ka. Kui on reaalne alternatiiv tööl käimisele siis mis mul saab selle vastu olla.
                  Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

• futbolidipaul
                    U21
                    • Aug 2003
                    • 4404

Indeed, siis saadki ju rohkem keskenduda sellele, kuidas su elu ei lasta elada.
                    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• elx
                      Professionaal
                      • Oct 2001
                      • 5828

Mis teema selle tekstiga üldse on? Mingi mantra? Sattusin peale mingi sõbra-sõbra samasisulisele postile FB-s, mida (kanepi aktivistist, vandenõuteoreetikust) sõber laikinud oli. Seal posti ees oli veel, et tüdruk elas oma vanematega. Ma saan aru, et alternatiiv ongi teiste kulul elada. Samas ma ei süüdista teda, kui ikka elus sitasti läheb, siis võibki selline teema huvi pakkuma hakata. Ja ikkagi.. alternatiiv on vaid metsa korilusest elama minna või elada parasiidina kellegi ülalpeetavana.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

• elx
                        Professionaal
                        • Oct 2001
                        • 5828

Et keegi valesti aru ei saaks - kõik ülalpeetavad pole parasiidid. Parasiidid on need, kes lasevad ennast ülal pidada ja mõistavad samal ajal enda ülalpidajate eluviisi hukka.

Ps. Vabandust topelt posti pärast, telefonis teeb kahjuks "edit" hoopis "delete".
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

• JanK
                          Aasak Priidileht
                          • Sep 2005
                          • 4660

ärge käige tööl, vaid looge väärtust.

ärge käige tööl, vaid tehke seda, mis teile tõeliselt meeldib ja küsige selle eest tasu.

ärge käige tööl, vaid püüelge oma unistuste poole.

töö on negatiivse maiguga sõna... "ahh ma pean jälle tööle minema" "sry ma ei saa tulla ma tööl" jne, nii kaua kui tehakse asju, mis on vastukarva, mis ei tekita elevust, ei pane verd käima, nii kaua ongi see "tööl käimine"

minu teooria see ainult. asi on häälestuses.
                          slimm.ee

Kommentaar

• count
                            Forza Italia since 94!
                            • Oct 2003
                            • 5958

mis on teine suund? mind huvitab päriselt ka. Kui on reaalne alternatiiv tööl käimisele siis mis mul saab selle vastu olla.
                            Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                            Mis teema selle tekstiga üldse on? Mingi mantra? Sattusin peale mingi sõbra-sõbra samasisulisele postile FB-s, mida (kanepi aktivistist, vandenõuteoreetikust) sõber laikinud oli. Seal posti ees oli veel, et tüdruk elas oma vanematega. Ma saan aru, et alternatiiv ongi teiste kulul elada. Samas ma ei süüdista teda, kui ikka elus sitasti läheb, siis võibki selline teema huvi pakkuma hakata. Ja ikkagi.. alternatiiv on vaid metsa korilusest elama minna või elada parasiidina kellegi ülalpeetavana.
                            kuulake mõttega. kasvõi 2016 korda. siis saate vastused. või ei saa kunagi. kui Jank suudab pihta saada, siis ei tohiks väga keeruline olla.

sigpic

Kommentaar

• JanK
                              Aasak Priidileht
                              • Sep 2005
                              • 4660

ooo jank saab pihta, saate teie ka või

ma olen mingi milestone?
                              slimm.ee

Kommentaar

• count
                                Forza Italia since 94!
                                • Oct 2003
                                • 5958

Algselt postitanud kasutaja JanK poolt
                                ooo jank saab pihta, saate teie ka või

ma olen mingi milestone?
                                Erinevalt neist ei ole sa kunagi kuulutanud, et sa oled erudeeritud-doktoriharidusega-eliitüliõpilasest-riigitööline. Nemad on kõige targemad ja peaksid sinusuguse tavarahva asemel sitaks kiiremini pihta saama. Kui nad sellega ka hakkma ei saa, siis mis on nendest järele jääb?
                                sigpic

Kommentaar

Töötlen...