Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Veits typerä on Eesti foorumis jahuda meie suurima liitlase liidriga seotud jamadest. Mul jumala kama - peaasi et Vene junn haisema lüüakse ja lisaks sellele on USAle kaugelt rohkem lubatud kui Venemaale. Nagu omal ajal kroonus öeldi - lõuad pidada ja edasi teenida!
-
Millised bideni vandenõud?Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustBideni vandenõud
kas need?:
https://www.youtube.com/watch?v=U1X_wwBnc7U BIDENI VALED CNNi arvates
tbc..
Leave a comment:
-
Võib-olla hakkas selle jauramise peale kedagi huvitama, et mis juttu näiteks selle keskuse üks juhtivtöötaja räägib. Tegu küll juba maikuu artikliga:
Aleksei Levinson: Venemaa, nagu see meile paistab
(kriitilist meelt muidugi ei maksa kunagi kaotada, isegi meil siin Eestis)
- Likes 1
Leave a comment:
-
Venemaal ja sõltumatu, hea naliAlgselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Pigem on hea väljend. Ma olin vastu sellele lausele "(ainus sõltumatu uurimisasutus Venemaal)". Sõltumatu ei ole päris see väljend, millega ma nõustuksin. Ta on parim, mis meil seal on, aga me ei saa lõpuni kindlad olla nende tulemuste sõltumatuses.
Leave a comment:
-
Paratamatult tuleb Venemaa asjadele mingi koefitsient juurde mõelda ja keegi ei hakka iga protsendi pügala nimel mürki võtma, aga täpsustame siis, et minu teadmiste kohaselt (ja kui veidi googeldada, siis mitte ainult minu) on tegu pea et ainsa tõsiseltvõetava mitteriikliku uurimiskeskusega (ehk siis sõltumatu kui termin), mis annab suure pildi päris kenasti edasi. See klapib ka selle parima teadmisega, mis meil Eestis on Venemaa suunal võtta, vähemalt hetkel.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Pigem on hea väljend. Ma olin vastu sellele lausele "(ainus sõltumatu uurimisasutus Venemaal)". Sõltumatu ei ole päris see väljend, millega ma nõustuksin. Ta on parim, mis meil seal on, aga me ei saa lõpuni kindlad olla nende tulemuste sõltumatuses.
Kui ajas pole metoodika palju muutunud ja seda on tehtud pika perioodi jooksul, siis mingit infot saad sellest ikka, et kuidas midagi muutub või mitte jne. Tervikpildi jaoks ei saa see muidugi olla ainukene n-ö tööriist.
Leave a comment:
-
Pigem on hea väljend. Ma olin vastu sellele lausele "(ainus sõltumatu uurimisasutus Venemaal)". Sõltumatu ei ole päris see väljend, millega ma nõustuksin. Ta on parim, mis meil seal on, aga me ei saa lõpuni kindlad olla nende tulemuste sõltumatuses.Algselt postitas kaala Vaata postitustPigem usaldusväärne
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Ei.
Ever since Vladimir Putin announced the start of a special military operation (SMO), public opinion polls in Russia have been criticized with renewed vigor. Usually, critics give the following reasons why Russian polls cannot be trusted. Some argue that in 2022, the response rate has declined sharply and people’s reluctance to participate in surveys has increased. Others say that respondents interrupt interviews as soon as the conversation turns to events in Ukraine. Some say that only supporters of the government are now participating in the polls, while opposition-minded citizens prefer to abstain. Others speak of survey list experiments, which seem to show lower support rates, and claim that these show the “real mood” of the people. Finally, the most extreme critics of polls say that polls are not relevant because they do not show what people “really think.” Let us take a look at each of these allegations in turn.
Pigem usaldusväärne
Leave a comment:
-
Kui kardad ja vastu oled, siis oledki tasa. Keegi ei sunni inimesi relv kuklas genotsiidi öigustama, ometigi seda nad teevad.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
1420 väga tõsiselt ei võtaks, pmtselt inimesed räägivad revolver kukla taga. Keegi oli 10a saanud sõjast rääkimise eest.
Leave a comment:
-
Aamen! Täiega ajavad närvi need meili vastused, kus tulistatakse ilma tervituseta, läbiv väike täht, lause mõtted on arusaamatud ja esimesel kirjavahetusel pole all kontakte ega midagi. Järgmine level on see, et küsid kaks või mitu küsimust. Läheb sitaks aega, vastus tuleb ainult esimesele küsimusele ja kõik.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
...
Noh, esiteks üks isiklik märkus. Õpi kirjutama. Päriselt. Ma ei tea, mis tööd sa teed, aga tänapäeval vist pea puuduvad töökohad, kus kirjutamisoskusest kasu poleks. Näiteks: mõni nädal tagasi tegelesin kolimisega. Saatsin hunnikusse kolimisfirmadesse päringud, mis hinda nad pakuvad. Arvad, et võtsin hinna järgi kõige odavama? Ei, hoopis selle, kes kirjutada ka oskas. Oli kuulnud, mis asjad on lõigud, punktid, kirjavahemärgid. Andis justkui kindluse, et too Vitali õigel päeval tsüklisse ei kuku ning leiab aadressi üles kah.
Teine näide. Ma vahetan tööalaselt ka inimestega meile. Kui ikka mõne riigiasutuse kõrge tegelane kirjutab sama vigaselt nagu algklassiõpilane, tekib ikka päris tõsine küsimus, kas ta on üldse oma ametikohale pädev. Kui sa inimest ei näe, loob kirjaoskus esmamulje. Ja sinu stiilis kirjutamine on umbes sama nagu minna pulma Adidase dressides.
...
Selliste meilide peale mõtled küll, kes seal teiselpool on. Või on tegemist düksleksikuga.
Andestage mulle OT eest.
Leave a comment:
-
See valim on ikka tunduvalt suurem.Algselt postitas kaala Vaata postitust
Nojah, see basic vene venelane kellel kognitiivne dissonants nii suur, et Buchat ja kodus-koolis öpitut, et venemaa pole kunagi midagi halba teinud ära ei ühenda, need ei suudaks seda jah öelda, et venemaa agressor
Leave a comment:
-
Ei.Algselt postitas Andres. Vaata postitustLevada Keskus (ainus sõltumatu uurimisasutus Venemaal)
Leave a comment:
-
mis pask see viimased 2 lk siin toimunud on?
Fakt on see, et mõttetu on vaielda - keegi oma seisukohtadest enivei ei tagane, eriti internetis. Sõpradega saunaõhtul jaurata on teine asi, aga ka seal pole see väga tervislik ja kokkuvõttes kulutab lihtsalt aega.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Kui valesti pole kõrva jäänud, siis näiteks Levada Keskus (ainus sõltumatu uurimisasutus Venemaal) korraldab oma uuringuid paljuski telefoni teel. Kui enne täiemahulise sõja algust oli ~80% kõnedest korvisaamine, siis nüüd u 90%. Samas ei maksa aga kahelda, et üle poole sealsest ühiskonnast on vähem või rohkem impeeriumimeelsed ning suures pildis pole väga vahet, et millises regioonis sa paikned ja mis see protsent täpselt on. Muidugi riigivõimuga hea läbisaamine on seal paljudele ka ainukeseks pääseteeks, et veidi paremini ära elada.
Leave a comment:
-
1420 väga tõsiselt ei võtaks, pmtselt inimesed räägivad revolver kukla taga. Keegi oli 10a saanud sõjast rääkimise eest.Algselt postitas kaala Vaata postitustMa ei saa aru Mis püha lehm see "kes on söjas aggressor?" lause on. Et kui ûtled venemaa, siiis on köik timm? Lambiurood ütlebki sulle et venemaa on, uhkusega ütleb ja hakkab öigustama ka. YouTube kanal 1420 on täis intekaid venemaalt stiiliis "muidugi peab Ukraina natsid mättasse lööma ja Balti riigid ka, seal elavad fashistid"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: