320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Visiit perearsti juurde

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Ei mäleta küll, et oleks pidanud perearsti juurde aega broneerima.
    Külastusaega tuleb muidugi natuke valida ja eelistatavalt hommikul enne tööpäeva algust kohale vajuda, aga isegi kui lambist minna, siis maksimum pool tundi ootamist.

    Loodan, et lähiajal pole sinna asja, sest nüüd raudselt sõnusin ära
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

    Kommentaar


      #17
      Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
      Minu perearst on mulle külma stetoskoobi vastu rindkeret asetanud ja õrna häälega "hingakje, järge hingakje" öelnud sellest ajast, kui ma olin 2,5 aastane ja paketti kuulusid tõsisemate hädade korral ka koduvisiidid. Viimased erksamad mälestused ongi umbes sellest ajast, kuna viimase paarikümne aasta jooksul olen teda trehvanud nii korra-paar. Ja nende üksikutel kordadel olen löögile saanud väga kiiresti. Ilmselt sel põhjusel, et lugupeetud Ljudmila soovib jätkuvalt veenduda, kas ma ikka reaalselt olemas olen ning esitada vanemate ja õdede eluolu puudutavaid küsimusi. Teenusele kui sellisele etteheited puuduvad. Lisaks normaalsele järjekorrale pikendatakse retsepti telefoni teel ning pereõed on särtsakad vene näitsikud, kes leiavad su veeni üles sama kiiresti kui sissepääsu ööklubisse Klondaik ning ei torgi seda auklikuks nagu väriseva käega narkomaan. Vähetähtis pole ka asjaolu, et vähemalt näiliselt reaalselt tuntakse huvi probleemi/mure/vms vastu, pakutakse lahendusi ega jäeta sellist muljet, et parema meelega veedaks aega kohvitassi taga lenta.ru-d ekraanil skrollides.
      aitäh, minu muljed perearstist on 100% ulatuses samad ning isegi proua nimi on identne.

      Kommentaar


        #18
        Kuna mul on juba jupp aastaid väiksed lapsed kodus, kes teab see teab, kipuvad tihti haiged olema, siis ikka mingi iga viies haigus kuskil kipub endale ka külge hakkama. Seega olen ka viimaste aastate jooksul ikka paar korda haigeks jäänud. Mingi paar aastat tagasi läks üks nohu põskkoopasse pisukeseks põletikuks näiteks. Mingi nädalakese kannatasin paistes silmaalusega, siis otsustasin ikka arstile minna. No loomulikult sinna arstikabinetti otse helistades pole võimalik midagi ega kedagi kätte saada eales. Ja registratuurist numbrit võttes saad selle tõesti mingi nädala pärast. Mõtlesin, et selle nädala aja pärast olen ma kas juba terve või surnud. Seetõttu võtsin ka aja hoopis tasulise arsti juurde, maksad see paar, kolm kümpi ja saad kohe jutule, kirjutatakse rohi ja saad terveks. Selle aasta angiinilaadse toote puhul ei hakanud perearsti tüütamagi, vaid siirdusin kohe eriaala arsti juurde. Ilmselt seni kuni raha selleks on, käitungi nii edaspidi. Närvid maksavad ka ikkagi midagi.
        Jah, perearsti saab vahetada muidugi ja see on minu probleem, et ma nii laisk olen ja sllega tegeleda ei viitsi.

        Kommentaar


          #19
          Mu perearst asub muidugi Rakveres ja seal mingit järjekorra probleeme pole, mine millal tahad. Kuid tihti pole ka see vajalik, sest proua suudab telefoni te diagnoosi väga laadnalt ära panna, retseptiga ravim pole mingi probleem. Aga kui juba kohale lähed, kohtud vastuvõtu lauas ilmselt ka teises maailmasõijas, kui mitte ka esimeses, sama ametikohapeal töötanud med.õega, kes on ka päriselt doktori proua õde. see istub 60ndatest pärit kirjutuslaua taga ja lappab perfokaarte(arvuti, selline üüratu kuvariga, on laual jõude, eks digi retseptiks vast peab ikka selle käima tõmbama kuidagi ta), taustaks mängib raadio elmari sulnis muusikavalik. jalga tuleb tirida sinised kilesussid ja siis pääseb arsti enese juurde, kus kindlasti mõõdetakse ära vererõhk, kaal, pikkus ja kuulatakse üle hingamisteed ja siin pole sugugi oluline, kui vana sa oled(hea küll, vererõhk, kaal, see võib muutuda, aga ma ise kaldun arvama, et 30 aastate kandis inimesel pole see pikkus 10 aasta jooksul kuhugi poole muutunud ja ega ta muutu ka nii pea) või mis murega sa tulid. peale seda kuulab tohtriproua ära ka su mured, milleks sinna läksid. ja siis saad natuke nii emalikult noomida ka, sest sind on kahtlemata nähtud linnas ilma mütsi ja sallita ja üldse lähevad noored mehed liiga vara tööle tagasi peale haiguslehte, aga ekstaole, elu sunnib... üldiselt on temaga haiguslehe saamine kõvasti lihtsam, kui selle lõpetamine.
          ahjaa erinevate tervisetõendite jaoks pole vaja tohtri-prouaga kohtuda, selleks piisab samuti helistamisest ja hiljem käid võtad paberi õe käest ära. igast vereproovid ja röntgenid vms kontrollid, mida mujal kuulukse tegevat pole sugugi olulised

          Kommentaar


            #20
            Mind ennast häirib see, et neil seal Pärnu perearstikeskuses on mõõdupuu katki, noh, see mis su pealae vastu pannakse. Ja siis nad on teipinud seinale mingisuguse mõõdupuu (postri vms), mis väidab mind 2cm pikemaks olevat kui ma ise enda teada olen. Siis ma vaidlen nendega, et ma tegelikult olen lühem, aga kirja läheb ikka see, mida Irina arvab. Kuigi, jah, ma pole ka oma 6-7 aastat enam sentimeetritki kasvanud.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

            Kommentaar


              #21
              Algselt postitas fitti Vaata postitust
              Tahtsingi teada, kas mina olen oma arstiga ainus hädaline ja kui kaua läheb SINUL aega, et doktoriproua/härra manu saada?
              3-4 päeva läheb. Aga mul on olukord umbes sama mis MCNil. Tädi kuulab ära ja hakkab lambist pakkuma mis viga võiks olla. Iga kord pean pressima, et äkki saadaks sinna eriarsti juurde või teeks enne mingid proovid, kui sa mulle mõned rohud välja kirjutad. Eriarsti juurde pressimistega ta ei hiilga. Tegelikult ma ei tea miks ta ikka veel mu perearst on? Peaks vahetama mõne vastu keda tegelikult kah kotib.

              Kommentaar

              Working...
              X