Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Reedel 12 õlut, sest esmalt oli vaja Jörpa etteasteks sooja teha ning pärast muljeid vahetada. Eile sai praktiseeritud Tallinna kõige odavamat võimalust väljas jooki panna. Esmalt Olympicus piisavalt 2€ õlut, et tekiks geniaalne mõte minna Myndi klubisse 1€ rummikokse libistama ja neid kulub selles asutuses liigagi palju.
Need kaks esmaspäevast purgiõlle kinnitasid, et kui kannatad ikkagi paaripäevase pohmaka järel ja kõik läheb perse ja sa vihkad inimesi jälle, siis tuleb lihtsalt remondiõlled võtta, mitte ambadristi kannatada.
Enne siin mõne liikme pihta kriitika pildumise kõrvale konstruktiivne panus ka -
Juba enne septembri algust (ja totally mitte-related põhjusel) mõtlesin et peaks natukene pidudega tagasi tõmbama. Tarbima üle 1-2 õlle/siidri ainult pidudel mis tõesti kutsuvad ja põnevust lubavad.
Senine septembri saldo 1 pint õlut täna õhtul. 7 päeva kohta üsna nõrk/tugev tulemus, sõltuvalt mis mätta otsast vaadata.
Enda päevikut siin jätkates (krdi hea jälgida nii) -
Siis see R sai võetud 3 õlut. Üks rohkem kui plaanitud.
Ja eile õhtul 1 siider.
Pole vist ülejäänud aasta jooksul nii palju joonud kui septembris nüüd (jalutasin õllepoest mööda ja võtsin mõned oma lemmikud ning üks istung). Ei ole kampaaniaga seotud, juhus!
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Eile osalesin juba septembri teises siidris. Muudest ahvatlustest olen suutnud hoiduda, aga õhtust 'pooli mängu kardan, sest külmkapis ootab üks õllepudel.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Pööraks tähelepanu ka ühele hoiatavale näitele, et ega see elu nii lihtne pole, et jätad joomise maha ja sellel pole tagajärgi.
Suvi 2016
Tanel Padar loobus suitsetamisest ja joomisest: olin veendunud, et mu sisemised organid on kõik ammu läbi
Suvi 2017
Ühe ajastu lõpp: Tanel Padar & The Sun panevad pillid kotti
Sügis 2017
Kristel Mardisoo abiellus Metsamaaga rohkem kui aasta tagasi: meil on olnud Taneliga kokku-lahku suhe
Sisuliselt jättis mees joomise maha ja nüüd töötu ning naiseta
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Pööraks tähelepanu ka ühele hoiatavale näitele, et ega see elu nii lihtne pole, et jätad joomise maha ja sellel pole tagajärgi.
Suvi 2016
Tanel Padar loobus suitsetamisest ja joomisest: olin veendunud, et mu sisemised organid on kõik ammu läbi
Suvi 2017
Ühe ajastu lõpp: Tanel Padar & The Sun panevad pillid kotti
Sügis 2017
Kristel Mardisoo abiellus Metsamaaga rohkem kui aasta tagasi: meil on olnud Taneliga kokku-lahku suhe
Sisuliselt jättis mees joomise maha ja nüüd töötu ning naiseta
Kommentaar