Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis siis eile tegite

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mis siis eile tegite\'

Jordi su paps oleks pidanud see öö küll kummi kasutama kui sind sigitas.Või oleks võinud vähemalt kaine olla.
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

alkoholi syydistada oleks vale, see pole määrav... lihtsalt rahva legend
      alkohol pole paha

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Mina otsustasin luua AA kliiniku. Esimene patsient on juba seitsmendat päeva meelemürkidest eemal olnud, teine klient ootab oma järjekorda. Ta küll veel ei tea mis ees ootamas aga niipea kui hommikul ärkab ja jalad alla saab, võtan allkirja ära, enne kui hilja.

Vabandage, dr. Sell, aga kes on see salapärane teine klient? Meelitasid Melwoodi oma ridadesse ? Jah, tõepoolest, ma ei suuda seda isegi uskuda
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas vandersell

Mina otsustasin luua AA kliiniku. Esimene patsient on juba seitsmendat päeva meelemürkidest eemal olnud, teine klient ootab oma järjekorda. Ta küll veel ei tea mis ees ootamas aga niipea kui hommikul ärkab ja jalad alla saab, võtan allkirja ära, enne kui hilja.

Vabandage, dr. Sell, aga kes on see salapärane teine klient? Meelitasid Melwoodi oma ridadesse ? Jah, tõepoolest, ma ei suuda seda isegi uskuda
          Mida? Lõpetada alatu laim. Ega mina pole mõni selline!
          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Nimetatud kodanik on mulle üks lähedane isik. Aga tal polnudki pühapäeval nii paha olla kui laupäeva õhtu põhjal arvata võis. Seega pole ma teda veel sisse kirjutada saanud. Üritan täna õhtul. Seega hetkel olen ainus kliiniku patsient.
            Supplies!

Kommentaar

Mälukunn!

ja sain teada, mis isik seisab nime Amadeus taga
              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Oi kurja, eile oli mul tõsine kultuurisündmus...nimelt käisin oma \"väikse\" sugulase sünnipäeval kus kõik olid nö. \"karvased\" ja muusika oli ka ikka kohane neile...peab tunnistama, et tegelt oli päris normaalne ikkagi...kord aastas võib ka sellistel üritustel käia...
                “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Sai sünnipäeval käidud. Sai söödud, joodud ja voolimisvõistlus võidetud. Sai on laual kuivanud.

Kommentaar

Õhtu sai sisustatud üritusel \"Crime Againt Music\" Von Krahlis.

Kommentaar

Ma päris ei teinud seda aga tahtsin kaas bändi liikme ära tappa!
                      Ja siis noh......ei tarvitanud ühtegi alaealisele keelatud asja peale suitsu!
                      Ärge teie suitsetage onja!
                      R.I.P Steffi
                      7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

kui purjus annab olla esmaspäeva hommikul tööl?!?

Kommentaar

mina sõitsin esimest korda elus mäesuuskadega. õnneks oli abi sellest, et nooruses sai hundikuristikus \'visud\' pilbasteks sõidetud - alla VEERESIN ainult kõige järsemast nõlvast, teistest õnnestus lausa alla SUUSATADA.
                          nüüd tean ka, et eelmisel õhtul enne suuskama minemist ei maksa päris hommikuni napsutada - tuul ja adrenaliin panevad pea veel hullemini valutama. õnneks on küll kuutsekal keset nõlva esmaabipunkt, kust jäägermeistri-nimelist vaktsiini pakutakse.
                          ja lumelaud tundub olevat üks ohtlik relv - mõlemad kaaslased, kes sellega mäele tulid, loobusid peapõrutusekahtlusega talvespordist umbes tund aega hiljem. kuulsin pealt ka noorte lumelaudurite vestlust, kus üks tõdes, et laud all nõlval istuda ja suitsu teha on ikka kõige mõnusam. aga kõu ikstriimsport!
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Aga mina käisin eile juuksuris ja lasin aasta pikkust kogunud lõnga ma ajada. Korralikust pahmakast jäi ainult seksikas mullet alles.

sigpic

Kommentaar

Oo, Cerny Petr, sa oled mu iidol! Nii puhast mulletit pole juba ammu näinud, tundub, et su juuksekasvatamisvaev tasus ära.
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Tegelikult jääb küll minu nunnu pildil olevale härrasmehele pikkuses väheke alla. Ka ei ole mul nii stiilset mütsi. Muidu olen võrreldav kaasnoorteiidoli Güntheriga. Musikaalsuses ka.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X