Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mis teie kell on

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'mis teie kell on\'

Algselt postitas saar

robinho ma lugesin ühe teema all et sa hoorad oma isa ,kas see on tõsi.
    Ei, ma ei tegele selliste asjadega. Aga ma lõpetan ka oma osaluse siin teemas, lihtsalt liiga haige.

Kommentaar

Algselt postitas saar

oh sind küll, saarekesekene.

sinu mõtted keerlevadki ainult homoseksualsuse ümber. kas keegi on sulle kurja teinud? kas keegi on sind väiksena pilastanud? kas sul on olnud kokkupuuteid kommionuga?
      Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio

sinu mõtted keerlevadki ainult homoseksualsuse ümber. kas keegi on sulle kurja teinud? kas keegi on sind väiksena pilastanud? kas sul on olnud kokkupuuteid kommionuga?
        keegi pole mulle kurja teinud ,siis pole pilastanud ja mul pole olnud kokkupuuteid kommionuga.

Kommentaar

Algselt postitas saar

Tore kui 8 aastased lapsed siin jalgpallifoorumis oma mõttetarkustega hiilgavad...
          Me saame kõik sinust aru,et sind ära kasutatud on...Ei tasu eitada
          Nii,et ole palun vait ja mine toeta koondist

Kommentaar

ahjaa andestage unustasin kell on 18:59

Kommentaar

türa küll ma pole kaheksa aastane tegelt olen 13.kunagi oli mul ankeedis kirjutatud et ma olen 1987 sündinud sellepärast et muidu kõik vaatavad et ma olen mingi tatt.ma olen tegelt 1991 sündinud.

Kommentaar

Algselt postitas saar

türa küll ma pole kaheksa aastane tegelt olen 13.kunagi oli mul ankeedis kirjutatud et ma olen 1987 sündinud sellepärast et muidu kõik vaatavad et ma olen mingi tatt.ma olen tegelt 1991 sündinud.
                see tegi ainult halba...sest kõik mõtlesid et pead ikka hälve olema, kui 87 sündinud, aga ajad sellist lapse juttu.

ja keda see huvitab, kui vana sa oled. 17 on ka 13-aastane, aga ta ei aja sellist juttu nagu sina, mis paneb kõiki sinuga mölisema
                ½121½

Kommentaar

Kuna teema nagunii mõttetu, siis panen oma mõtte siis kirja, mis ei lähe teemasse siiski. Nimelt võiks kõik kasutajad, kellel on selge soov foorumis ainult sitta keerata kohe bännida. Ei ole vaja mingit katseaega anda. Kui ei oska käituda, siis nägemist. Nii võiks igaühega teha, kes ainult tülisid otsivad. Hoolimata varasemast staatusest vms tegurist.

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Nimelt võiks kõik kasutajad, kellel on selge soov foorumis ainult sitta keerata kohe bännida. Ei ole vaja mingit katseaega anda. Kui ei oska käituda, siis nägemist. Nii võiks igaühega teha, kes ainult tülisid otsivad. Hoolimata varasemast staatusest vms tegurist.
                    jah ega ma arvan, et kui mcnamara, eston või SW siin kuu aega sama lolli juttu ajaks, kui Davids vahepeal(enam mitte) või saar koguaeg, siis nemad küll bänni ei saaks. muidugi pole põhjust karta, et eespool nimetatud foorumi kasutajad seda teeks. lihtsalt tõin näiteks. ei midagi isiklikku. peace!
                    ½121½

Kommentaar

@saar
                      13 aastasel peaks olema ajud ju juba välja arenenud?
                      Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Algselt postitas saar

Algselt postitas dimaggio

keegi pole mulle kurja teinud ,siis pole pilastanud ja mul pole olnud kokkupuuteid kommionuga.

Ära jama Kommionu keeras sulle ikka vict haledalt perse!!!!! :P
                        Idoot oled SAAR!!!!Saad aru????OIH naq nii ei saa ju sry!!!!!
                        742617000027
                        (sic)
                        (515)
                        MAGGOT

Kommentaar

Neile kellel pole kellast 6rna aimugi siis kell on 2:16
                          ja keda huvitab mida teen siis...........SÖÖN JA SIIS TEEN YHE (ci) daaaaaaa
                          742617000027
                          (sic)
                          (515)
                          MAGGOT

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Ma vaatan, et siin on osad mehed ära unustanud, mis on sõprus

Äkki tuletaks mõne reaga meelde teile seda-

Ära sõbra käest laena,vaid küsi pigem abi. Sest kui ei maksa õigel ajal,võib ka sõprus olla läbi!

Kui kord läheb tööks ja ühine on äri, siis finatsid olgu selged, muidu usaldus ka hävib!

Kui lähte ehk tülli, ära mine isiklikuks, norid vana asja kallal, siis silm sinisemaks kipub!

Ära oma sõpra jäta kui tal kisub allamäge, austa tema valikuid, kui ta vajab pakku,tuge!

Ära lase oma sõbral iial oma uhkust neelata,ära lase paluda vaid pead ise pakkuma!

Ära kunagi räägi sõbrast tagaselja sitta,ütle otse näkku või jäta ütlemata!
                            Kuldsed sõnad kuldsest suust. Müts maha Kozy ees.
                            Muide ma ei kujuta ette, miks peaks ühel inimesel pakku vaja minema, pigem peaks seal olema \"...kui ta vajab, paku tuge.\"
                            11:16

Kommentaar

kell 00.11 hetk tagasi yletasin just lati-leedu piiri ja siinsel arvutil puuduvad eesti tahed.
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

9:33

OLEN KOOLIS
                                Informaatika:P
                                742617000027
                                (sic)
                                (515)
                                MAGGOT

Kommentaar

Working...