hurmav on õppida kõrgkoolis, kus loengud jäetakse ära, sest tudengitel on pohmakas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kooli Kooli Kooli Kooli:D
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKumb riigieksam on lihtsam, kas keemia või geograafia?
Geograafia, loomulikult.
Vähemalt minu jaoks oleks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustAga mida gümnaasiumi geograafias õpitakse? Normaalset asja või neid pinnavorme, silureid jms. kah?
Kommentaar
-
Samas sain mina näiteks eelmine aasta keemia riigieksamilt 80 punkti, geograafias 85. Ei ütleks, et üks teisest mind rohkem huvitaks, keemia puhul käisin terve aasta ka korralikult valiktunnis kohal, mis pidi riigieksamiks ette valmistama. Ja kui geograafia eksamilt tulin väga hea tundega ära, siis keemia puhul kartsin küll palju hullemat. Ehk siis minu jaoks tundus vastupidiselt geograafia palju lihtsam, just selle pärast et seal oli vähem fakte ja rohkem analüüsimist.
Aga tee mõlemad, 12. klassi lõpp selle võrra lihtsam. Minul on praeguste plaanide järgi viimane eksam 15. mail ja enne seda viimast ning kõige tähtsamat, matemaatikat, on mul 11 eksamivaba päeva, kui muidu oleks tõenäoliselt valinud 11. mail toimuva ühiskonna eksami.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKas keegi siit kunagi vahetusõpilaseks ka käinud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMeil täna koolis käisid mingid YFU tüübid rääkimas, uurisin pärast sealt nende broüürist ja kodukalt ka, Ghana tundus päris huvitava variandina..
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustJah, eks ma ainult sellepärast ju tahakski minna
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar