Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooli Kooli Kooli Kooli:D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hurmav on õppida kõrgkoolis, kus loengud jäetakse ära, sest tudengitel on pohmakas.

Kommentaar

Too kool for skool.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Too kool for skool.
        Kool-Aid drinker?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Kumb riigieksam on lihtsam, kas keemia või geograafia?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
            Kumb riigieksam on lihtsam, kas keemia või geograafia?

Geograafia, loomulikult.
            Vähemalt minu jaoks oleks.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Aga mida gümnaasiumi geograafias õpitakse? Normaalset asja või neid pinnavorme, silureid jms. kah?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                Aga mida gümnaasiumi geograafias õpitakse? Normaalset asja või neid pinnavorme, silureid jms. kah?
                Jama on. Pinnavormid, sfäärid jne. 2008 aasta riigieksam oli ka siuke, mis koosnes praktiliselt joonistest / graafikutest. Ühesõnaga pidi piltide /graafikute järele järeldusi tegema, ja ümarat juttu nad seal komisjonis arvesse ei võta. Keemia igal juhul kergem.

Kommentaar

Aitäh konkreetse vasuse eest!

Kommentaar

Samas sain mina näiteks eelmine aasta keemia riigieksamilt 80 punkti, geograafias 85. Ei ütleks, et üks teisest mind rohkem huvitaks, keemia puhul käisin terve aasta ka korralikult valiktunnis kohal, mis pidi riigieksamiks ette valmistama. Ja kui geograafia eksamilt tulin väga hea tundega ära, siis keemia puhul kartsin küll palju hullemat. Ehk siis minu jaoks tundus vastupidiselt geograafia palju lihtsam, just selle pärast et seal oli vähem fakte ja rohkem analüüsimist.

Aga tee mõlemad, 12. klassi lõpp selle võrra lihtsam. Minul on praeguste plaanide järgi viimane eksam 15. mail ja enne seda viimast ning kõige tähtsamat, matemaatikat, on mul 11 eksamivaba päeva, kui muidu oleks tõenäoliselt valinud 11. mail toimuva ühiskonna eksami.
                    20 LEGEND

Kommentaar

Kas keegi siit kunagi vahetusõpilaseks ka käinud on?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                        Kas keegi siit kunagi vahetusõpilaseks ka käinud on?
                        järgmine aasta Londonisse. Ja meile organiseeriti 2 nädalat trenni Chelsea noortega

Kommentaar

Meil täna koolis käisid mingid YFU tüübid rääkimas, uurisin pärast sealt nende brošüürist ja kodukalt ka, Ghana tundus päris huvitava variandina..

Kommentaar

Meil täna koolis käisid mingid YFU tüübid rääkimas, uurisin pärast sealt nende brošüürist ja kodukalt ka, Ghana tundus päris huvitava variandina..
                            Sa oleksid seal niivõrd eksootiline kuju, et kõik naiskanalased ripuksid küljes.

Kommentaar

Jah, eks ma ainult sellepärast ju tahakski minna

Kommentaar

Jah, eks ma ainult sellepärast ju tahakski minna
                                Arvatavasti nilliks üks suure musta ja koledaga ka su ära.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X