Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MSN Messenger na

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei saa MSNi na.
    Tõrkekoodiks on 81000306. Internetist abi otsides proovisin erinevaid võimalusi, kuid miski ei aidanud na.
    Äkki on na siin keegi na, kes oskab mind aidata na?

Edit: Ei saa ka eBuddy'ga.

Edit 2: Nüüd on kõik korras na.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
      Ma ei saa MSNi na.
      Tõrkekoodiks on 81000306. Internetist abi otsides proovisin erinevaid võimalusi, kuid miski ei aidanud na.
      Äkki on na siin keegi na, kes oskab mind aidata na?

Edit: Ei saa ka eBuddy'ga.

Edit 2: Nüüd on kõik korras na.
      huvitav, endal oli ka siin sama mure hommikul. kustutasin hosts faili ära ja jälle oli msn töökorras!

Kommentaar

Algselt postitas sunnik Vaata postitust
        huvitav, endal oli ka siin sama mure hommikul. kustutasin hosts faili ära ja jälle oli msn töökorras!
        Mis su täpsne faili nimi koos laiendiga oli ?

Kommentaar

hosts faili nimi on "hosts", mõni viirus kirjutas ehk sinna miskit juurde?
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
            hosts faili nimi on "hosts", mõni viirus kirjutas ehk sinna miskit juurde?
            küsisin seetõttu,et mul kaks "hosts" nimelist faili.

Edit: mulle see hosts faili kustutamine igatahes ei aidanud
            Last edited by PraS; 04.04.10, 22:05.

Kommentaar

Üks on hosts ja teine lmhosts?
              Üldiselt ei tasu seda niisama kustutada, selle asemel võiks selle hoopis lahti võtta (notepad'iga) ja vaadata mis seal kirjas on. Kui arvutis mingeid erilisi programme pole, mis antud faili kasutavad, siis võiks seal peale nende ridade, mis algavad #-märgida, olla vaid "127.0.0.1 localhost", muu võiks kustutada.

Kusjuures kui seal oli tõesti midagi veelkirjas, siis võiks peale järgmist restarti vaadata, ega kustutatu sinna tagasi pole tulnud, kui on, siis tuleks huvi tunda mis programm seda faili muudab.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Kämooon, mis toimub?? 80048820 error. Proovinud kõike, ei midagi.

Kommentaar

just avastasin, et mul oli järsku mingi hunnik kontakte blokeeriud. Mis nuss on?

Kommentaar

Working...
                  X