Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MSN Messenger na

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MSN Messenger na\'

Pole ma midagi su teemat ära rikkunud na läksin ju vooluga kaasa na ja üldse mida see na tähendab na???
    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
    If you're good at something, never do it for free - See above.
    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

tra na kõlab öeldes peaaegu nagu kraana.

muidu on neid naaaasid võimatu teksti na liita na, sest jube rõvedaks läheb see jutt na.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Imbetsill.
        Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

Algselt postitas apunkto

Imbetsill.
          ja mitte väike,pigistagu punne parem mitte ärgu na-tagu siin
          See et sul seal kapa-kohila Puuetega Laste Puukoolis see popp on ei tähenda,et sa siin pead keelega pedereerima
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Gigant1_5@hotmail.com na. Räägin rohkem oma lemmiktüdrukuga na, teemad on juba suht karmid na.
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

teemad on juba suht karmid na.
              hoiate virtuaalselt käest kinni ja sul püksid märjad??

Kommentaar

Seks käega ja veebikaamera ma arvan.

Kommentaar

Oi. Nii hea, et keegi sellise teema tegi na. Ma mõtlesin juba 8 päeva, et teeks või ei... aga siis hakkasin kartma, kuna ma pole üldse julge inimene, pigem arg ja häbelik. Aga na msn-iga suhtlen küll lõputult. see on nii lahe na. nagu na saab rääkida igasugu asju ja siis emme ega vend ega issi ei saa kuulata pealt, nagu telefoniga, ma saan siis salaja ropendada ja nii edasi na. Siis ükskord saatis sõber mulle ühe laulu selle msniga na ja see laul oli üle 3 mega suur ja see tuli nii aeglaselt ja ma ootasin, aga samal ajal chättisin teistega na. Siis kuulasin seda laulu, see oli vist Sven Lõhmus megamix supper suve hitt. Oi kui siis läksin kuraasi täis ja hakaksin tantsima. siis suhtlesin na veel na oma sõpzidega. tead kui lahe. ja siis kell 03.12 nägin, et kell nii palju ja ja ja siis läksin magama na. Na elu on ikak raske na. na
                  hui

Kommentaar

Algselt postitas Tanua

Algselt postitas Rooney#8

MSN ütles na peale üless sul Tanua
                    Naljakas sinuarust na ?
                    Jep na.

Kommentaar

Algselt postitas marcello

ja mitte väike,pigistagu punne parem mitte ärgu na-tagu siin
                      See et sul seal kapa-kohila Puuetega Laste Puukoolis see popp on ei tähenda,et sa siin pead keelega pedereerima
                      mõned meist elavad nn kapa-kohilas ja võivad seda sinu juttu võtta kui mitte eriti õnnestunud nalja, ammugi puudab seal selline kool

Kommentaar

Kas te na kasutate lihtsalt rääkides na ka seda faking na\'d? Või lihtsalt netis na?\'
                        edit=nanananananannananananananananananananananana nanananananananananananananananananananananananana nanananananananananananananaannananananananananana nanananananananananananaannaannaannaanananannanana nananananannananananananananananananananananananan ananananananannaanannaanannananananananaannaannana nananananananananaannanaananananananananananananan anana

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

Oi. Nii hea, et keegi sellise teema tegi na. Ma mõtlesin juba 8 päeva, et teeks või ei... aga siis hakkasin kartma, kuna ma pole üldse julge inimene, pigem arg ja häbelik. Aga na msn-iga suhtlen küll lõputult. see on nii lahe na. nagu na saab rääkida igasugu asju ja siis emme ega vend ega issi ei saa kuulata pealt, nagu telefoniga, ma saan siis salaja ropendada ja nii edasi na. Siis ükskord saatis sõber mulle ühe laulu selle msniga na ja see laul oli üle 3 mega suur ja see tuli nii aeglaselt ja ma ootasin, aga samal ajal chättisin teistega na. Siis kuulasin seda laulu, see oli vist Sven Lõhmus megamix supper suve hitt. Oi kui siis läksin kuraasi täis ja hakaksin tantsima. siis suhtlesin na veel na oma sõpzidega. tead kui lahe. ja siis kell 03.12 nägin, et kell nii palju ja ja ja siis läksin magama na. Na elu on ikak raske na. na
                          hui
                          icccc....sama luq naq ziin,ise ga ei uzu na.

Kommentaar

Minul ka msn ei tööta. Aga Tanua, kui sa ütled et sul on see na selline sõna mida lihtsalt ei saa lausest välja jätta siis tee nii, et kirjuta oma postitus na\'dega ära ja siis paranda niimoodi et ühtegi na\'d enam poleks.

Kommentaar

mul töötab msn,aga sitt on see et kedagi pole sees.

Kommentaar

Minul ei tööta.
                                It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Working...
                                X