Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mobiiltelefoonid
Collapse
X
-
Ma tõtt-öelda ei mõista hästi, mille üle sa kaebad. Minu kogemuste põhjal on Viljandi selles mõttes äärmiselt kultuurne koht. Kus pargitakse oma kolm tuunitud Kadetti igal õhtul kõrvuti kesklinnas sinna platsile, mis seal kino kõrval on. Ja siis istutakse rahulikult ja teisi segamata viiekesi autos ja vaadatakse möödujaid. No nagu selles mõttes, et ikka VAADATAKSE. Pikalt ja pingsalt ja tõsiselt. Tümpsu ei kuula keegi. Autode ümber/peal ka ei aele. Istutakse. Ja vaadatakse. Kõiki möödujaid. Pikalt. Vene kukkesid, jah, ei ole tõesti. Mis on muidugi mõnes mõttes kehv. Ei ole ju eriti, keda vaadata.Viljandis on ühistransport! Tõesti jah meil need vene noored kuked on pigem erandid kui reeglid. Muidugi ma ise kasutan nüüd ühistransporti ka väga vähe. Autode all ma mõtlen ikka seda kui auto on kuhugi ära pargitud, neli ust lahti, pagass ka lahti ja seal suur kõlar ja siis on muusika põhja pandud.
PS Tahtmata kellelegi ülekohut teha, tuleb siinkohal muidugi märkida, et need mind ja mu sõpru suht korralikult lõbustanud igaõhtused kogunemised toimusid mingi paar aastat tagasi. Nii et tõenäoliselt on Kadetid nüüdseks edukalt Astrate vastu vahetatud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Uue sain, polnud mingeid erilist vidinaid vaja telefonile. Peasi, et helistada saab ning sõnumit vastu võtta.
Telefoniks siis Motorola MOTOFONE F3. Elisa kliendile hinnaks 599.-. Mulle täitsa meeldib.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
Kuidas nii kallis?
See maksis seal vahepeal vabsjee mingi 99.-Kommentaar
-
see telefon on ilge pask. sorry... ei taha kedagi solvaa, lihtsalt minu arvamus...
endal ka suht saast telefon hetkel.. aga plaan varsti midagi paremat soetada.
mulle on tähtis, et telefon oleks väike, õhuke, ilus ja mugav taskus kanda.. mp3 võiks ka mängida....Kommentaar
-
uueks pilliks siis w900i
Päris hea riistapuu on, mida Eestis eriti ei leidugi vast =)Joga Bonito!!!Kommentaar
-
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar