Endiselt kuuskümmendkuus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
kasutaja kes postitas enne sind...
Collapse
X
-
Sõimas mind Barca teemas pedeks:@Algselt postitas Jasper Vaata postitustKunagi oli inzul seksikas avatar. A nagu eelmisest postist näha otsustas kapiukse lahti teha.
Kommentaar
-
Ka 17 on pede. Nagu me Cahilli piltidest järeldada võisime vanal heal orksi ajal.Algselt postitas 17 Vaata postitusthaha, Karla ja Davidsiga sai kunagi ammu ikka kenasti pulli
Kommentaar
-
oo mäletan veel, kuidas Jasper-poiss mulle scrappis, et Inter võib Suazot unes näha või niiAlgselt postitas Jasper Vaata postitustKa 17 on pede. Nagu me Cahilli piltidest järeldada võisime vanal heal orksi ajal.
Kommentaar
-
On viimasel ajal väga aktiivseks muutnud ning nö. pärast come-backi on ta väga kuri olnud. Aga üldiselt Milani fänn ja meie nimed on ka suhteliselt sarnased.Algselt postitas Jasper Vaata postitustKa 17 on pede. Nagu me Cahilli piltidest järeldada võisime vanal heal orksi ajal.
E: Miko oli kiirem. Mõned ütlevad ta kohta vombat, minu arust on lihtsalt tore, et ka Kure mängudel seisab tribüünil üks gigant.
E2: Veel toredam on see, et tema, kui saarlane toetab hiidlast.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Meeliülendav hooaeg on ju seljataga.Algselt postitas Kasper Vaata postitustpärast come-backi on ta väga kuri olnud.
Kommentaar
-
kuskil Nõmme kandis elab, võiks Kaljut toetada, kuid tegemist on mingi Milani mõttetusega hoopisAlgselt postitas Jasper Vaata postitustMeeliülendav hooaeg on ju seljataga.
Kommentaar
-
Ma mõistan ja ega ma midagi väga pahasti ei mõelnud ka.Algselt postitas Jasper Vaata postitustMeeliülendav hooaeg on ju seljataga.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMa mõistan ja ega ma midagi väga pahasti ei mõelnud ka.
Mees tunnistab, et Orkut on elu, MSN ilu, naised mõnu, aga mitte seda, et suvi on õlu.
Kommentaar
-
Türavaffel. Tead sa üldse kes on tegelikult pantrite ristiisa? Kelle postist lõikas folkloori 'säästusektor'? Kes nägi kuidas Romario esimest korda trummi ja ühe sõbraga Kalevi statal trummi tagus sellises kohas, kus inimesi polnud(arvatavasti, et ei peaks häbenema)? Aga jah Milan>Kalju>ülejäänud praht>sitt>>>InterAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustkuskil Nõmme kandis elab, võiks Kaljut toetada, kuid tegemist on mingi Milani mõttetusega hoopis
Edit Ja ma olen Kusmale kiirmales ka pähe teinud. Kuigi ta seda tunnistada arvatavasti ei taha.
good one 17
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar