Fljoora vjänn
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
kasutaja kes postitas enne sind...
Collapse
X
-
Kuskil kuulsin, et keegi rääkis kellestki {Lokkist}, esimesena mõtlesin meie foorumi armastatud Locki.Algselt postitas lock Vaata postitustOT: Whattafakk?Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Ärni on selline lahe mees, kes vaatab vahel ka naisi. Muidu meeldivad talle mootorid ja kiirelt liikuvad detailid. Kui tuled sähvivad ja muusika käib, siis tatstub tal ka jalg. Väidetavalt on ta ka paljast naist näinud. Lisaks paar korda prilllauale pissinud, samuti väidetavalt. Muud ma temast ei tea.Algselt postitas ärni Vaata postitusteesti hinnatuim vutivaatleja
Kommentaar
-
tal on orksis ainult jalgpalli pildid.Algselt postitas Põnn Vaata postitustTanel on tema eesnimi, perekonnanimi siin kohal ei meenu, tegi unustamise teema foorumisse ja siis elab Soomes kusagil.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
OT: Aga just praegu parandasin selle veaAlgselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitusttal on orksis ainult jalgpalli pildid.
Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Just praegu ta parandas veaAlgselt postitas Põnn Vaata postitustOT: Aga just praegu parandasin selle vea
Kommentaar
-
ballacki nimelisi kasutajaid oli vahepeal kaks. Liba-ballackist enam midagi kuulda ei ole, päris ballack aga vihkab tiblasi ja toetab Eesti ühe kõige mõtetuma süsteemiga klubi esindus meeskonda. No offence !Algselt postitas ballackarvab et mulle ei meeldi venelased, tegelikult ei meeldi mulle tiblad mitte venelased.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar