Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
1000
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMina olin oma esimeses jalkamängus väravapost. Hakkas igav, teise postiga polnud nii tuttav ka. Seega palli lähenedes skoorisin..ee..endasse? Aasta jooksul sain ametikõrgendust väravavahiks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMina olin oma esimeses jalkamängus väravapost. Hakkas igav, teise postiga polnud nii tuttav ka. Seega palli lähenedes skoorisin..ee..endasse? Aasta jooksul sain ametikõrgendust väravavahiks.
Leave a comment:
-
Mina olin oma esimeses jalkamängus väravapost. Hakkas igav, teise postiga polnud nii tuttav ka. Seega palli lähenedes skoorisin..ee..endasse? Aasta jooksul sain ametikõrgendust väravavahiks.
Leave a comment:
-
Paks pandi ju ikka väravasse, selline, kes heites maad puudutas alles 4 sekundit peale võrgu sahisemist. Aga vb ajan hoovijalkaga segamini. 90-ndad, wingback polnud veel moes.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
- Mu poeg hakkas äärekaitsjaks! Kas homo?
Leave a comment:
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTofoa läheb sust enne 30000 mööda, kui ta muidugi enne last ei saa vms.
- Mida teha, kui mu laps fännab Manchester Unitedit?
- millisel staadionil lapsega okei on?
- kas kuue kuusega on staadionil nitšekas?
- MÜÜGILETT: vahetada 30 suuruses Messi t-särk 34 suuruses Ronaldo t-särgiga
- Mu pojale meeldib Ronaldo- kas homo?
- Mu poeg hakkas äärekaitsjaks! Kas homo?
- laps kipub palli vasaku jalaga lööma. Probleem?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui ma 40k-ni ka esimesena jõuan, siis ma luban naise võtta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui ma 40k-ni ka esimesena jõuan, siis ma luban naise võtta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustMa ise tabeli tipust üheksandaks kukkunud , aga no sai ka vaheaasta võetud
Leave a comment:
-
Ma ise tabeli tipust üheksandaks kukkunud , aga no sai ka vaheaasta võetud
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustmõnu toodab offtopicuga mööda
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: