Chalice - Taevas ja Perse . mu inimesed, mu rahvas, mu seltskond... hea (Y)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mida hetkel kuulate?
Collapse
X
-
Algselt postitas Circa Vaata postitustChalice - Taevas ja Perse . mu inimesed, mu rahvas, mu seltskond... hea (Y)
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustGeniaalne!Mai-Tea Vist
Kommentaar
-
Uskumatu või mitte, aga ma just kuulasin voodis (pimedas kusjuures) ära 2 plaati. Chalice.i Brand new "Taevas ja Perse" ja Tommyboy - "Suur Pilt".
Chalice.i plaati kuulasin esimest korda "kuulates". Metsikult hea...
Mees, kes on suutnud meie väikeses eestis mõelda/ehitad midagi täpselt enda ja minusuguste(huvitav milline :S ) jaoks. Jarek ja muusika on täielikus sümbioosis. Mõlemad on teineteisele kasulikud. Tema arenemine ja vokaalsed võimed... Ei, mulle ei ole armastust tema vastu, vaid lihtsalt olen (võib vist öelda) positiivselt üllatunud.
Täna oli vist mu vaimne ärkamine, sest suutsin nii tommyboy, kui ka chalice.i uutes ja ka vanades lugudes leida midagi, mida ma ennem polnud avastanud. Näiteks Chalice.i laul "minu inimesed"´..pagan, see on meistriteos.. (ehk keegi, kes tema asjadega kursis ei ole, teab seda laulu ETV.st Eesti Vabariigi aastapäevalt(vist oli). Tema hääle kõla ja instrumendid sinna taha - nagu sipelga ja lehetäi vaheline vahekord(õpin bioloogia eksamiks). Tommyboy laul "Miks sa seda teed?" on ka ülivõrdes hea hetkel minu peas(!hetkel!). Ma ei tea, kas hip-hopi ja räpi kaudsed inimesed oskavad seda muusikat hinnata, aga mul on tunne, et nii mõnedki laulud tunduks ka neile päris asjalikena.
Ma ei tea, miks ma seda tegid praegu... Tegin, sest tahtsin kirjutada.
Head und.
Kommentaar
-
-
Chalice - TantsukingadlöövadPilli. Elukõva.Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar