Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oota, mida? Et ma ei tohi sellele teemale enam vastata või midagi? Sest ma su teemat olen lugenud küll, aga kui mingil imelikul põhjusel mu muusika sind häirib, siis ma võin kõrvaklapid maha panna, aga selleks see teema ongi ju!
Algselt postitas eston maravilha
rK, pall on sinu väljakupoolel..
_manbcnrs_ kriitika on mõnevõrra õigustatud. ma pean tunnistama, et ega ma seda ise ei näinudki, kuna teema areneb liiga tormiliselt.
vestlesime teema liig kiire arengu osas ühe foorumlasega põgusalt ka kulisside taga ja tundus, et mõistsime üksteist. igal juhul olen ma õnnelikum ühe 870 realise postituse üle, kui 870 üherealise üle.
üleüldse kutsuks ma masspostitajaid vältima postitusi, milles erilist sisu nagu pole. mainstream artist koos oma hittlooga ei muuda postitust sisukaks. kui seda täiendaks mingi endapoolne mõttetöö vili, siis oleks asjal oluliselt rohkem jumet.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar