Tume - Tünnilaul
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mida hetkel kuulate?
Collapse
X
-
ref on tšiis. sellele vahetult eelnev käik on see, mis pani mind kunagi mõtlema, miks ma nii sita loo pärast kanalit ei vaheta. defineerimisküsimus. sa arvatavasti loed selle ka refi hulka. geniaalsuseni on siiski veel ...
maad
-e- Audioslave - I'm the HighwayKommentaar
-
eks seda olnud arvatagi ... siiski, ma austan su arvamust ja et vastamisele aega kulutasidkaks firmatorti, kast pepsit!Kommentaar
-
juust seepärast ongi juust, et ta läbib organismi nii sujuvalt ja valutult, et sa ei pane seda tähelegi. see vist ei ole päris muusika eesmärk. miski võiks kuskilt natuke torkida ka.
muidugi, vastava meeleolu puhul on juust võimeline naerma ajama, mis on ka omaette väärtus.
teemasse: 3 pead - taas on päevKommentaar
-
Mul jälle samad poisid - Be yourself
BTW kust see sinu avatari karu pärit on, kui küsida tohib? Nägin sama mingi firma väikebussil ... mingi ... wobljää siin panen vist mingi pirni ... ventilaatori/ventiili/vent-sth tööd?Kommentaar
-
Offspring - Jennifer lost the war. oldschool offspring kicks ass!!!The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.Kommentaar
-
hmm, väga täpselt vastata ei oska. Mingi guugel-piraat-copy-edit-paste :P
aga Audioslave'iga on sellised lood, et kui kunagi teen teoks sellise asja nagu suvel lahtise autoga NY-LA tripi, siis kõllidest tuleb Audioslave'i best of
aga... praegu kostub Audioslave - Cochise (*PLAY LOUD)Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - RosenborgKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar