Algselt postitas Erko
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tantsud Tähtedega
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustRootsi vabariik.308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustEilseks oli tekkinud juba Soome Kuningriik. No mitte ei saa täppiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustEilseks oli tekkinud juba Soome Kuningriik. No mitte ei saa täppi
Kas ta mitte ie öelnud,Soome Vabariik ja Eesti Kuningriik?
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustEi tea,kas Andrus on Kaisale ka juba oma oda näidanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustIrivtage, irvitage, kuid minu arvates on Värnik küll väga korralikult hakkama saanud - eriti kui ta enne saadet vaid kolm trenni teeb.
aga madu on madu :S
Kommentaar
-
Seda muidugi,poiss paneb hästi,kuninglik-maailmanabalik žürii tegi end eile lolliks,nii hinnates kui kommides.
Ja oeh, Täht Dag on veel sees-see vend võiks Soome laeval lisatrenne võtta,seal põdrad tõmbavad vääga uhkeid poognaid.Eri kuradi kino,äkki peab finaalini vastu.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Njah, kui ta lisaks sammude oskamisele veel rütmile pihta saaks, võiks täitsa rahul olla. Kehva hoojooksu põhjus leitud, nagu seal paralleele tõmmati. Aga üldiselt, parafraseerides mu hea tuttava kõrgkultuurinautijast tütarlapse mõttekäiku, siis õige mees oskab tantsida loomulikust intelligentsist ning igasugused kursused selles valdkonnas on alandavad.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustAga üldiselt, parafraseerides mu hea tuttava kõrgkultuurinautijast tütarlapse mõttekäiku, siis õige mees oskab tantsida loomulikust intelligentsist ning igasugused kursused selles valdkonnas on alandavad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar