Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pilved taevast kaovad siis, kui teda näen,
Ümberringi kõikjal päikesest sillerdav päev.
Oleks hea, kui kogu aeg võiks olla nii.
Ning ei seda taipa ma, miks küll on teisiti.
Jūs esat ne tikai nariki, bet arī noziedznieki, jo narkotisko vielu iegāde ir noziegums- krimināli sodāma, tas, ka neesat pieķerti ir tikai mūsu neizdarība
Algselt postitas Cule
Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
QUOTE(-andres- @ 23 jaan 2007, 17:02)
Enne vettehüpet sai Xeon õpetajalt, nii 60 aastaselt mehelt ühe ilusa ja tugeva perse laksu. Pärast terve päeva säras.
Algselt postitas Tofoa
Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
"Schumacher pedaalis Benettoni taas esimeseks."
"Michael Schumacher asub tegelikult väga heal positioonil, kuigi on viimane."
"Kas mu silmad petavad või teeb Senna Lotus tõesti rikkis häält?"
"Nelson Piquet võib seal kiivri sees olla enesega rahul."
"Seis on täpselt samasugune kui eelmisel ringil, ainult mehed on vahetanud omavahel kohad."
"Ta ei suuda otsustada, kas kiivri klaas peab olema pooleldi kinni või pooleldi lahti."
"Arrows tuleb boksi. Mehaanikud ründavad autot."
"Ta kaotas mõlemad paremad esirattad."
"Nüüd on saapad teise Schumacheri jalas."
"Vahe on 10 sekundit ehk jämedalt öeldes 9,7 sekundit. "
"Ta on tänavune maailmameister ja seega tähelepanuväärne mees, sest igal aastal saab
maailmameistriks tulla vaid üks sõitja."
"Mõlemad on parimad startijad, kuid Häkkinen on parimatest startijatest parem."
"Sel mehel on kogu tulevik seljataga."
"Kujutan ette, et tingimused kokpitis on ettekujutamatud."
"Kui auto ei seisa, siis ta sõidab."
"Pärast viit hooaega vormeliroolis on David Coulthard ikka neli aastat noorem kui Damond Hill."
"Viis esimest kohta kuuluvad viiele erinevale autole."
"Autoga pole midagi erilist lahti, ta lihtsalt põleb."
"See on Ralf Schumacher - loomulikult kahekordse maailmameistri Michael Schumacheri poeg."
"Siit tuleb Damond Hilli Williams, unikaalne auto, kui mitte arvestada talle järgnevat täpselt
samasugust autot."
"McLareni piloodid on nii tulised, nagu oleks kaks praetud vähki hõbedased kuued selga tõmmanud."
"58 rinigist on sõidetud 26, mis tähendab, kui ma rängalt ei eksi, et läbitud on pool võistlusmaad."
"Eurooplased on selle ringrajaga suurepäraselt kohanenud - eriti Paul Radisich, uusmeremaallane."
"Mul pole vähimatki aimu, mis käsu meeskond Eddie Irvine'ile andis, kuid ta täidab seda erakordselt täpselt."
"Küsisin Barrichellolt eile, kuidas tal võib minna homme, mis täna on täna."
"Jean Alesi on neljandal ja viiendal kohal."
Kommentaar