Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Merka kas sa oled kah purjus, et ei suuda mu jutust aru saada?
Vaata ma olen joogine ja siis mõtlesin kah huvitav olla ja postitada täis peaga postitamise teemasse. Selle asemel et seosetut juttu kirjutada, kõnetasin sind, mmmmmmmmmmerka. Siis sa ei saanud aru mis ma sinust tahan ja siis ma igaksjuhuks kontrollisin kas ma ikka kirjutasin täis peaga postitamise teemasse ... nuh et veenduda kas pean sulle selgitusi andma või mitte. Kuna ma teemaga ei eksinud, siis ma esialgu leidsin, et ei pea sulle selgitusi andma, ent nüüd ma olen sunnitud kõik lahti seletama, et mitte tekitada sinus hämmingut, mis arvatavasti on juba niivõinaa tekkinud. Naljakas
peaks mainima, et o'malley on päris tore koht, kus end täis ja rahakotti tühjaks juua... Telekast tuli veel mingi Arsenali 1999 aasta mäng. Anelka lõi vähemalt kolöm väravat..AA, ja enne seda oli veel mingi koht, kus happy houreril oli 2 originaali 1 hinnaga. Ühe hinnaks 50 eeku...O'malley on lahe!!!!! Keegi võiks veel mind kuagi sinna kutsuda. P*tsi, ma magama ää nüüd
Kommentaar