Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kassi- või koerainimene?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
    edit: aga konkreetselt SELLE teema järjestikku läbuks, mõttetuks ja sitaks tembeldamine hakkab paratamatult vastu. ma nimelt armastan loomi, Sina nähtavasti mitte.
    noh, tegelikult olid konkreetselt sina ka ainus, kelle pahameelest ma teatud määral täitsa aru sain. konn on loll.

aga et midagi lõpuks ometi teemasse oleks - kindlasti koer. Kelle ma ka millalgi raudselt jälle võtan, kui on tema jaoks normaalsed tingimused ja vajalikul määral aega. Kasse ei seedinud kunagi absoluutselt, kuigi selles oli eeskätt süüdi naabri tõsiselt jubeda iseloomuga elajas. Nüüd pole mingit suurt vastumeelsust. Kuid endale samas ikka ei võtaks.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitust
      Ausõna noh see on ju jumala okei teema! Mis soccernetil viga järsku hakkas? See eraldi läbu alafoorumi tegemine oli väga nõme mõte, mis selle point siis on? Et postituste arvud liiga suureks ei läheks? Offtopicu alla postitatakse enamuses kui mitte kõigis foorumites suht tobedaid teemasid, aga selleks see enam vähem ju ongi. Täiesti mõtetud teemad võib ju ära kustutada ja mis on niisama jura kaob ise natukese aja möödudes esileheküljelt minema.
      See oli minu mõte ja põhjused on järgmised.

Off topicul ja läbul on siiski vahe ja alamfoorum oli muutunud selliseks solgiauguks, et see tekitas siin-seal nurinat ning olukord päädis modede poolse kustutustööga. Ühest küljest oli siis lõpuks võimalik off topicust ka midagi asjalikku leida, ilma et peaks pool tundi pasa sees surfama, teisest küljest ei meeldinud paljudele, et enam niisama muliseda ei saa.

Olen tsensuuri vastane ja leian, et kõigil võiks olla oma tegemisteks koht, kuni nad sellega teisi ei sega. Sestap saigi loodud eraldi koht mulinaks - palun väga, kirjutage millest tahate ilma kedagi segamata. Mina näiteks olen väga rahul, et jõuan off-topicu teemad probleemideta läbi lugeda, ilma et peaks igast teisest teemast lugema, mis värvi püksid kellelgi jalas on.

Valiku tegemine pole lihtne ülesanne, aga see on usaldatud foorumi asjalikele ja kogenud liikmetele, kes kunagi muideks teiste kasutajate poolt sellesse ametisse heaks kiideti. Ja kui mõni teema tõstetaksegi teise alamfoorumisse kellelegi arusaamatult, siis saab selles teemas ju ikkagi edasi kirjutada. Parem ikka, kui et need lihtsalt kustutataks.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
        noh, tegelikult olid konkreetselt sina ka ainus, kelle pahameelest ma teatud määral täitsa aru sain. konn on loll.
        mis teil kõigil viga on! teil on vist tõesti loomadega mingi värk. tegelikult oli enne seda kui ma süstalde ja ziletiteradega mängima hakkasin mul ka koer. ilmselt oleks loomateemal täitsa oma tarbjaskond, aga annaksin siinkohal mõned soovitused:

- Ärge pange teemadele selliseid pealkirju, mis algavad Kas, Kes, Mida, sest need on riskigrupp.

- Tõstatage teemad selliselt, et see kutsuks üles diskussioonile, mitte andma teada kuivast faktist, et oled koerainimene. Ilmselt võiks teist koerainimest huvitada, kui kirjutad oma koerast, mida see sööb, kuhu situb, mitu medalit on võitnud ja kui tihti tiine on. Kuiv fakt, et oled koerainimene ei huvita isegi teist koerainimest.

- Tehke head või hea maitse piiri ületavat nalja, see müüb alati. nagu reklaamitööstuses lapsed ja loomad.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
          Ja miks minu pahameel siis arusaamatu oli? Mind pole elu sees kuskil omaks võetud nüüd ei kõlba isegi mu pahameel fakk off ausõna!
          The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
          If you're good at something, never do it for free - See above.
          I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Praeguseks on selles teemas päris kvaliteetne arutlus. Nimemuutus ja offtopicusse tagasi :tongue:
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

hämmastav, kui kainestavalt paar karges õhus tehtud suitsu mõjuvad. kogu see arutelu tundub ühtäkki üdini naljakas ja tähtsusetu.

rK, raske millelegi vastu vaielda, teoorias on kõik õige. tajusin ülekohut ja võtsin pisut isiklikumalt, kui selline asi väärinuks.

.. vältimaks vere tagasi pähe valgumist ma vincent'i postitust parem ei loe.

edit: aga konkreetselt SELLE teema järjestikku läbuks, mõttetuks ja sitaks tembeldamine hakkab paratamatult vastu. ma nimelt armastan loomi, Sina nähtavasti mitte.
              ma mõistan Sind ja Sinu kassiarmastust.
              olen ühe konkreetse sinisenahkse, karvutu, müstilise olendi, keda paljud kassiks nimetamast keelduvad, järgi päris hull.
              ehkki Sinu ägestumine oli nats ehmatav ja üllatav, aga kurat, me räägime ju ikkagi kassidest ... mille/kelle pärast siis veel sõdida kui mitte kasside
              tule tagasi, smörr!!!
              kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Igaljuhul kass. Meeldivad loomad, kes saavad endaga enamvähem ise hakkama, mitte ei pea neid jooksutama, situtama ja pesema pidevalt. Lisaks on kassid olulisemalt rahulikumad loomad kui koleerilised koerolevused.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                  tule tagasi, smörr!!!
                  ega ma kuhugi kao, kallis billy, loen vaikselt edasi ja postitan siis, kui muidu ei saa (nt siis, kui Takinaator II kunagi esilinastuma peaks )

oleks nagu mõistlik vahelduseks millelegi elulisemale keskenduda, nt sellele, et mind iga paari kuu tagant eksmatt ei ähvardaks.

Kommentaar

Algselt postitas Kurat Vaata postitust
                    Igaljuhul kass. Meeldivad loomad, kes saavad endaga enamvähem ise hakkama, mitte ei pea neid jooksutama, situtama ja pesema pidevalt. Lisaks on kassid olulisemalt rahulikumad loomad kui koleerilised koerolevused.
                    plaanisin siia teemasse midagi sarnast kirjutada ehk CATS FTW!

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                      plaanisin siia teemasse midagi sarnast kirjutada ehk CATS FTW!
                      1. Google.
                      2. What is FTW
                      3. avanenud lehekülg: Net for beginners

fak
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ega ma kuhugi kao, kallis billy, loen vaikselt edasi ja postitan siis, kui muidu ei saa (nt siis, kui Takinaator II kunagi esilinastuma peaks )

oleks nagu mõistlik vahelduseks millelegi elulisemale keskenduda, nt sellele, et mind iga paari kuu tagant eksmatt ei ähvardaks.
                        ma hakkan sust puudust tundma ...
                        ja pealegi, ülikooli lõpetavad ainult nõrgad
                        kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Kurat ütles kõik ära ja eston ütles veelkord ära. Mjäu!
                          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kassijutte kassiinimestele

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                              Kassijutte kassiinimestele
                              http://www.elu24.ee/?id=40380
                              perenaine oli hiir?

Kommentaar

viispluss!

Kommentaar

Working...
                                X