Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See teebki nad eriliseks. Kassid ruulivad, mjäu.
Kuigi koerad olid kunagi ammu-ammu esikohal. Aga nii kui mu vanavanemad koera jälle võtsid, sain ma aru, et koertele eripärane lõhn ei ole minu jaoks.. Ja nad on natuke liiga duufy'd.
Mul on olnud koer (peaaegu 12 oli) ja nüüd on kass. Ja kui päris ausalt pean ütlema, siis ma armastan koera, oma koera, kes mul oli ja kelle surmaga on päris raske leppida. Võib-olla sellepärast, et oli lapsepõlve lemmikloom. Aga mu kass on hull pätt - aga nii kuradi nunnu on, et teda peab armastama. Nii et olen mõlema inimene, kuid süda ei luba enam uut koera võtta
Vähemalt on rohelineKonn tõestanud, et see teema on läbuks kujunenud, sellele ise hoolsalt kaasa aidates.
Et veel teemasse tagasi jõuda: kindlalt kassiinimene. Koertega saan üldiselt läbi, aga nad ei sümpatiseeri. Märg koer haiseb, nad kipuvad üldse nõmedalt käituma. Muide, koera eluiga sõltub VÄGA tõust: le grange elab kauem, tõupuhtad üldiselt vähem. Mõnede tõugude jaoks on 8a koer rauk. Oma viimane koer oli ka varemnimetatud "tõugu" ja elas 14 aastaseks, kuigi paar viimast aastat oli kurt, poolpime ja vahel minestas kerge jooksuspurdi järel ära. Kaks eelmist kassi elasid mõlemad 12 aastaseks.
Mul on olnud koer (peaaegu 12 oli) ja nüüd on kass. Ja kui päris ausalt pean ütlema, siis ma armastan koera, oma koera, kes mul oli ja kelle surmaga on päris raske leppida. Võib-olla sellepärast, et oli lapsepõlve lemmikloom. Aga mu kass on hull pätt - aga nii kuradi nunnu on, et teda peab armastama. Nii et olen mõlema inimene, kuid süda ei luba enam uut koera võtta
autsh, tunnen kaasa. mul endal suri ka eelmine aasta lemmik ära. ja see jätab tõesti märgi maha.
aga kassid. endiselt.
Endalgi suri koer eelmine aasta ära (3-4 päeva pärast mu sünnipäeva). Oli 13 aastane. Olin koos temaga üles kasvanud ja väga valus oli koera viimaseid päevi näha, kui ta ei suutnud enam ennast püstigi ajada. Pärast seda otsustasin ,et enam koera ei võta. Hetkel on ka kass olemas aga kassidega ma eriti läbi ei saa. Kipuvad mulle kallale tulema.
Endalgi suri koer eelmine aasta ära (3-4 päeva pärast mu sünnipäeva). Oli 13 aastane. Olin koos temaga üles kasvanud ja väga valus oli koera viimaseid päevi näha, kui ta ei suutnud enam ennast püstigi ajada. Pärast seda otsustasin ,et enam koera ei võta. Hetkel on ka kass olemas aga kassidega ma eriti läbi ei saa. Kipuvad mulle kallale tulema.
Mina ka vaatasin paar nädalat pealt kuidas tal järjest organid üles ütlesid. Kuigi vahepeal oli lootust, et elab üle veel. Ärge laske koertel magada külma kivi peal! Neil on jah hea ja jahe seal, aga nii ei tohi . Ja kutsa sian endale siis, kui teise klassi kiituskirjaga lõpetasin. Ta oli minu kingitus ja kõige armsam mulle.
Mina ei suuda vaadata teleklippe või uudiseid koertest, kassidest või üldse loomadest, kes on hooleta ja varjupaigas. Tahaks neid kõiki aidata, aga kahjuks ma uut koera ei võta enam. Muidu oma kassigi võtsin loomade varjupaigast
Kommentaar