Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Suur Küsitlus!!!!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • zaz
    eduheidik
    • Sep 2003
    • 4587

Algselt postitanud kasutaja rohelineKonn poolt
    siis tundub, et sisult täiesti mõttetu postituste arvu teema on mõningate jaoks olulisem, kui osati ehk ette näha. minu poolest võib Läbu postituste arvu suurendada, ning rahu majas.
    olen kategooriliselt vastu!
    Praegu on hea süsteem, sest enamvähem näeb postituste arvu järgi ka ära, mis mees keegi on... et kellel on hulgim postitusi, siis neile on ka rumalusi raskem andeks anda, kuid valdavalt tead ikkagi, et saab lugeda kvaliteetmaterjali (erandeid on küll, kuid need suurepostiarvuga spämmerid jäävad lihtsalt meelde ja neid on lihtne siis eirata)
    Kui nüüd see alateema jääb vabaks, siis teemad stiilis "ma teen 30 minutiga omale 1000 posti juurde" oleks ilmselt paratamatu, ning olukord muutuks kirjuks...
    pealegi, kuidas siis aasta lõpus parima uustulnuka auhinda jagada? ikka postide arv näitab miskit ju...
    Ja ka läbu teema muutub ehk kvaliteetsemaks, kuna kellelgi pole motivatsiooni kirjutada, et ta sööb hetkel kartulikrõpse ja joob piima.
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• Rein
      Must puudel
      • Feb 2005
      • 12804

Milleks üldse see hea on, et näeb postituste arvu?
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• SleepWalking
        kallutatud jõud
        • Aug 2001
        • 6339

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
        Milleks üldse see hea on, et näeb postituste arvu?
        võtta nime ja avatari alt ära ja jätta ainult profiili äkki, sügavamalt huvitatute jaoks?

Kommentaar

• Rein
          Must puudel
          • Feb 2005
          • 12804

Algselt postitanud kasutaja SleepWalking poolt
          võtta nime ja avatari alt ära ja jätta ainult profiili äkki, sügavamalt huvitatute jaoks?
          Pole paha mõte.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Devil
            Perfektsuse Etalon
            • Jan 2002
            • 10567

Kui postituste arv ära võetakse, siis nõuan ka staatuse variandi eemaldamist ja pildid allkirjast.

Kommentaar

• Rein
              Must puudel
              • Feb 2005
              • 12804

Kulla Devil, kas see kui kõik näevad, et sul on igavene persetäis postitusi annab sulle mingi rahulduse või teeb sinust kõvema mehe?

Kommentaar

• Devil
                Perfektsuse Etalon
                • Jan 2002
                • 10567

seda ma ei tea, aga mulle need muudetavad staatused ei istu ja värvilised allkirjad. samasugused egoupitamised.

edit: piisab sellest, et endale debiilseid pilte avatarideks pannakse.

Kommentaar

• yheksa
                  Eesti koondislane
                  • Mar 2003
                  • 2038

Küsitlus peaks sisaldama endast küsimust. Lause "Uus LÄBU alateema ja muud uuendused?!" ei ole küsimus, vaid on lihtsalt maeiteamis.
                  Ehk et sellele ei saa vastata

Ja üleüldse miks te lasete ennast häirida mingitest alafoorumitest või krtteabmillest. Foorumil on väga fäänsi optsioon "Uued postitused" - kasutage toda. Ja kui vaja midagi konkreetselt leida, siis on vöimalus kasutada otsingut. Täitsa ükstapuha, mis alafoorumis mingi teema on.

Kommentaar

• Rein
                    Must puudel
                    • Feb 2005
                    • 12804

Algselt postitanud kasutaja yheksa poolt
                    Ja üleüldse miks te lasete ennast häirida mingitest alafoorumitest või krtteabmillest. Foorumil on väga fäänsi optsioon "Uued postitused" - kasutage toda. Ja kui vaja midagi konkreetselt leida, siis on vöimalus kasutada otsingut. Täitsa ükstapuha, mis alafoorumis mingi teema on.

Kindlasti on sul ka tööarvutis ainult üks kaust kuhu sa paned kõik failid. Pärast hea otsiguga vajalikku dokumenti otsida .

Kommentaar

• rohelineKonn
                      Kõiksuse Looja vend
                      • Sep 2001
                      • 3023

Algselt postitanud kasutaja Sir Tamme poolt
                      Foorum muutus mõttetuks peale seda muutust.

ma olen sel teemal juba väga erinevate tahkude alt sõna võtnud, nüüd saan veel ühe juurde.

Autatud Sir Tamme!

Kui Sinu jaoks muutus foorum pärast jalgpalli mittepuudutavate teemade kahte gruppi jagamist ja postituste arvu kahanemist mõttetuks, siis oled Sa foorumi mõistes täiesti väärtusetu postitaja, ning võid minu poolest perse minna. Päriselt ka.

Parimat,

konn
                      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

• yheksa
                        Eesti koondislane
                        • Mar 2003
                        • 2038

Püha püss - vörrelda internetifoorumit ja tööarvutit on juba tase omaette

Ja ma jään ikka selle juurde, et kasutage funktsiooni "Uued postitused".

Oot, kas mu postituste arv 1616 (näe kui ilus number sattus selles postitusel olema) on piisav, et söna vötta? (Edit: Näed imed, polegi 1616, on hoopis 1615 - paganama LÄBU teema )

Kommentaar

• zaz
                          eduheidik
                          • Sep 2003
                          • 4587

Algselt postitanud kasutaja yheksa poolt

Oot, kas mu postituste arv 1616 (näe kui ilus number sattus selles postitusel olema) on piisav, et söna vötta?
                          see on mingi halb tõlgendus minu postitusest?

Aga jah, eeldaks et sellise postide arvuga isik mingit arulagedat juttu ei ajaks, mis omakorda julgustab ka mõne pikema sõnavõtu rahulikult läbi lugema. Teine variant on sünniaasta välja tuua vms
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• OOOOO
                            Asjahuviline
                            • Jun 2008
                            • 126

Olgugi et vastu hääletasin siis järele mõeldes ei ole midagi halvemaks läind- kõik teemad ju alles ja keda ikka mingi postide arv kotib. Noh kui kedagi kotib siis saab ju ka normaalsetesse teemadesse spämmima minna.

Kommentaar

Töötlen...