Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kas kasutajad cannuman ja mmmerka käivad?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitust
    Oota kui vana ta on siis?
    Peale 7-da klassi lõpuläbu minnakse 8-dasse. 8-das käivad 94 sündinud :'D Seega ta on 13-14
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Peale 7-da klassi lõpuläbu minnakse 8-dasse. 8-das käivad 94 sündinud :'D Seega ta on 13-14
      mastermind
      My daddy was a bankrobber

Kommentaar

SixtySixiga sama vana

Kommentaar

Ma olin kaheksanda lõpuks viisteist vist, kui ma õieti mäletan...
          The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
          If you're good at something, never do it for free - See above.
          I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

kaheksanda lõpus ollaksegi viisteist .. alguses ollakse neliteist... või kolmteist , oleneb kuna keegi kooli on läinud
            My daddy was a bankrobber

Kommentaar

mina lõpetasin 9nda 14sena ja 12nda 17sena, ülikoolis sain nädalakese 17sena käia .

Kommentaar

sa oled siis ju geenius. 5 aastasena kooli. Isegi mina läksin 6aastasena

Kommentaar

devil läks 6-aastasena kooli

Kommentaar

14-9=5

sjghsdfyuhbgfsd

Kommentaar

moroon, kool lõppeb juunis eks, aga algab septembris, mul on sünnipäev 29 august . eston on tubli nagu alati .

Kommentaar

Tarkurid!! ..Mina läksin ikka kaks korda esimesse klassi üks kord olin 7 aastane ja teine kord olin 8 aastane

Kommentaar

kaduge kooli teemasse ahvid.

Kommentaar

merka petab sind, et nii pahur?

Kommentaar

pipardab, ei lase tisside vahele panna

Kommentaar

a kleebi persele nibud ja pane tagant .

Kommentaar

Working...
                                X